GOSSIP

Η Elsa Hosk θα λάμπει με 275000 κρυστάλλους στο σόου της Victoria's Secret

Καθώς πλησιάζουμε στα τέλη Νοεμβρίου και το πολυαναμενόμενο σόου της Victoria's Secret στη Σαγκάη, σιγά σιγά αρχίσουν να διαρρέουν περισσότερες πληροφορίες για το τι θα δούμε φέτος.

Και μπορεί φέτος όλοι να μιλούν για τη συνεργασία της Victoria's Secret με τον οίκο μόδας Balmain, αλλά δεν ξεχνάμε πως εδώ και χρόνια ο γνωστός οίκος εσωρούχων συνεργάζεται με τον Swarovski που με τους κρυστάλλους του χαρίζει πάντα λάμψη στα αγγελάκια και  στις VS δημιουργίες.


Και φέτος το αγγελάκι που αναμένεται να λάμπει όσο κανένα, είναι η κουκλάρα ξανθιά Elsa Hosk. 


H Elsa είναι άγγελος της VS από το 2015 και φέτος στο σόου στη Σαγκάη θα φορέσει ένα θεαματικό σύνολο που φτιάχτηκε για να γιορταστεί η 15η επέτειος της συνεργασία Victoria's Secret και Swarovski.
To look της Elsa αποκάλυψε το WWD που αναφέρει πως το διάσημο μοντέλο θα λάμπει φορώντας μια δημιουργία που έχει φτιαχτεί με 275.000 πολύχρωμα κρύσταλλα και 182 μέτρα κορδέλας, ενώ όπως αναφέρει η υπεύθυνη επικοινωνίας του οίκου VS,  Monica Mitro, τα φτερά αγγέλου της Elsa είναι τα πιο βαριά που έχουν φτιαχτεί ποτέ και ζυγίζουν σχεδόν 6,5 κιλά!

Ιδού ένα sneak peak στο λουκ της Elsa.
 

 

A post shared by WWD (@wwd) on Nov 13, 2017 at 8:04am PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!