GOSSIP

O James Franco αρνείται τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση [βίντεο]

Tη Κυριακή το βράδυ, πήρε τη Χρυσή Σφαίρα για το βραβείο Best Actor in a Motion Picture Musical or Comedy για τη ταινία The Disaster Artist, ενώ φορούσε μία καρφίτσα του Time's Up κινήματος στηρίζοντας τις γυναίκες του Χόλιγουντ και λίγα 24ωρα μετά κατηγορήθηκε και ο ίδιος από δύο γυναίκες πως τις κακοποίησε σεξουαλικά.

Την αρχή των κατηγοριών έκανε μεσω twitter η ηθοποιος Violet Pale, που κατηγόρησε τον Franco για σεξουαλική παρενόχληση σε μία σειρά από tweets και μία γυναίκα ήρθε για να συμπληρώσει της κατηγορίες.


Η Violet ισχυρίζεται πως ο Franco την πίεσε να επιδωθεί σε στοματικό σεξ, και προσπάθησε να φέρει στο ξενοδοχείο του μία φίλη της όσο εκείνη ήταν 17 ετών. Σε ένα δεύτερο tweet η Violet εξηγεί πως εκείνη δεν ήταν 17 όταν συνέβη το περισταστικό και σκοπεύει να βγάλει κι άλλες λεπτομέρειες στη δημοσιότητα αλλά "συνεργάζεται με ανθρώπους για το κάνει με τον καλύτερο τρόπο", ενώ αργότερα ξεκαθάρισε πως την εποχή που έγινε το περιστατικό είχε συναινετική ερωτική σχέση με τον Franco και για αυτό δυσκολεύτηκε να μιλήσει τότε για το συμβάν.


Όμως και η ηθοποιός Ally Sheedy με μήνυμά της στα social media άφησε να εννοηθεί πως και αυτή υπήρξε θύμα του Franco αφού τον έγραψε πως κακώς ο συγκεκριμένος άνδρας φορούσε την καρφίτσα Time's Up και τόνιζε με νόημα "μην με ρωτήσετε για ποιο λόγο έφυγα από τη σόουμπιζ".

Πάντως ο james Franco βρέθηκε ως καλεσμένος στο σόου του Stephen Colbert και είπε πως δεν ξέρει τί έκανε στην Ally Sheedy και τόνισε πως νιώθει μόνο σεβασμό για αυτή, ενώ στην πορεία είπε πως γενικά νιώθει περήφανος για τον εαυτό του γιατί πάντα αναλαμβάνει την ευθύνη για πράγματα τα οποία έχει κάνει, αλλά πρόσθεσε πως δεν ξέρει για τί ακριβώς τον κατηγορούν.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!