GOSSIP

Γιατί η Kate Middleton εμφανίστηκε χωρίς να φοράει τη βέρα της; [εικόνες]

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, από τη στιγμή που αρραβωνιάστηκε τον πρίγκιπα William το 2010 και μετά τον γάμο της που έγινε την επόμενη χρονιά, δεν αποχωρίζεται ποτέ το δαχτυλίδι των αρραβώνων της.

Πρόκειται για ένα  εντυπωσιακό δαχτυλίδι με ένα μεγάλο ζαφείρι και 14 διαμάντια, το οποίο κάποτε άνηκε στην πεθερά της, την αείμνηστη πριγκίπισσα Diana.


Όμως σε πρόσφατη επίσκεψη της Kste Middleton στο παιδικό ιατρικό κέντρο Mittal, πολλοί πρόσεξαν πως για πρώτη φορά η Δούκισσα δεν φορούσε τη βέρα της και αμέσως άρχισαν τα σενάρια με κάποιους να φτάνουν ακόμα και στο σημείο να μιλούν για σύννεφα στη σχέση της με τον William. 


Τελικά αποδείχτηκε πως υπήρχε σοβαρός λόγος που η Kate Middleton δεν είχε φορέσει το δαχτυλίδι της καθώς αποδείχτηκε πως στο συγκεκριμένο νοσοκομείο ισχύουν αυστηροί κανονισμοί που απαγορεύουν τα μεγάλα και ογκώδη κοσμήματα. 'Ετσι η Kate προτίμησε να φορέσει μια διακριτική χρυσή βέρα, όταν επισκέφτηκε το νέο νοσοκομείο και μίλησε με τα παιδιά που νοσηλεύονται εκεί.


Αργότερα την ίδια μέρα, όταν βρέθηκε σε event του Wimbledon Junior Tennis Initiative, η Kate φορούσε ξανά το δαχτυλίδι των αρραβώνων της.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!