MEN'S GUIDE

Τα 10 καλύτερα ανδρικά επαγγέλματα για το 2018

Μια λίστα με τα καλύτερα επαγγέλματα της χρονιάς διαμορφώθηκε με βάση κριτήρια όπως οι οικονομικές αποδοχές, η ζήτηση στην αγορά εργασίας, η δυνατότητα επαγγελματικής εξέλιξης κ.λπ.

Η συγκεκριμένη λίστα διαμορφώνεται κάθε χρόνο στις ΗΠΑ από το money-USnews και παρουσιάζει 100 συνολικά επαγγέλματα που είναι δημοφιλή την κάθε χρονιά για άντρες και γυναίκες. Και φέτος στις πρώτες θέσεις της λίστας συναντάμε πολλά ιατρικά (και παραϊατρικά) επαγγέλματα και συγκεκριμένα οι ειδικότητες που σχετίζονται με την στοματική υγεία και φυσικά παραμένουν ψηλά στα λίστα επαγγέλματα που σχετίζονται με τις νέες τεχνολογίες, ενώ παρατηρούμε πως τα οικονομικά, νομικά και διοικητικά επαγγέλματα έχουν υποχωρήσει. Για παράδειγμα επαγγέλματα όπως managers έχουν υποχωρήσει κάτω από την 19η θέση της λίστας, ενώ οι δικηγόροι βρίσκονται πλέον στην 33η θέση.


Δείτε ποια είναι τα 10 δημοφιλέστερα "ανδρικά επαγγέλματα" (ως ανδρικά επαγγέλματα εμφανίζονται αυτά που είναι περισσότεροι οι άντρεςπου τα εξασκούν τις ΗΠΑ  έναντι των γυναικών) στη φετινή λίστα

 

1. Προγραμματιστές - Δημιουργοί software

2. Οδοντίατρος 

3. Ορθοδοντικός

4. Στατιστικός αναλυτής

5. Παιδίατρος

6. Γυναικολόγος - μαιευτήρας

7. Χειρούργος Οδοντίατρος

8. Παθολόγος

9. Φυσιοθεραπευτής

10. Αναισθησιολόγος

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!