MEN'S GUIDE

Τα ριγέ που πρέπει να βάλεις στη ντουλάπα σου

Τα ριγέ ταιριάζουν σε κάθε περίσταση. Ιδανικό pattern για casual αλλά και για πιο επίσημο ντύσιμο.

Οι ρίγες κατέχουν εξέχουσα θέση σε συλλογές όπως αυτή του Gucci και του Jonathan Saunders μέχρι του Casely-Hayford και του Emporio Armani και η εφαρμογή τους υπάρχει σε όλα τα ενδύματα. Από τις βερμούδες και τα πουκάμισα μέχρι τα πουλόβερ και τα αξεσουάρ.

Τα ριγέ είναι η απόλυτη τάση για τη σεζόν άνοιξη - καλοκαίρι.  Αν έχετε ήδη ένα κλασικό πουκάμισο μπορείτε να το φορέσετε με μια ριγέ βερμούδα ή να το συνδυάσετε με ένα ριγέ πλεκτό. Επίσης, πολύ στη μόδα είναι οι πιο μεγάλες ρίγες με τα έντονα χρώματα που μπορούν να δώσουν έναν πιο σύγχρονο αποτέλεσμα σ' ένα old time classic look.

Ένας ιδανικός συνδυασμός είναι ένα μπλουζάκι Breton με ριγέ Chino βερμούδα και loafers για μια εκτός γραφείου εμφάνιση. Το καλοκαίρι, για πιο επίσημα, φοριέται άνετα ένα παντελόνι με λεπτή ρίγα, συνδυασμένο με ναυτικό σακάκι με δύο κουμπιά, λευκό πουκάμισο και τιράντες.


Μην ξεχνάτε: Πριν αγοράσετε ένα ριγέ ρούχο, πρέπει να θυμάστε ότι το μέγεθος της ρίγας παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στο look. Οι οριζόντιες ρίγες έχουν την τάση να μας παχαίνουν, ενώ οι κάθετες ρίγες οδηγούν το βλέμα των άλλων συνήθως πολύ γρήγορα προς τα κάτω, "χαρίζοντάς" μας ύψος. Με αυτό κατά νου, οι πιο εύσωμοι και μετρίου αναστήματος, καλό είναι να αποφύγουν την πρώτη περίπτωση, ενώ οι ψηλοί κύριοι καλά θα κάνουν να μείνουν μακριά από τις κάθετες ρίγες, αν δεν θέλουν να φαίνονται τεράστιοι.

Πάρτε μια γεύση για το πως θα πετύχετε το ιδανικό look:

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!