GOSSIP

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος θα συνεργαστεί ξανά με την Μαρία Μπακοδήμου;

Το τηλεοπτικό κοινό για χρόνια έβλεπε τον Φώτη και την Μαρία να είναι μαζί σε διάφορα τηλεοπτικά πρότζεκτ, όμως τα τελευταία χρόνια οι δρόμοι τους χώρισαν.

Και πολλοί αναρωτιούνται αν θα δουν ξανά μαζί τους δύο φίλους σε κάποια νέα τηλεοπτική εκπομπή.


Και φαίνεται πως αυτό δεν είναι διόλου απίθανο, αφού ο Φώτης Σεργουλόπουλος σε δηλώσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή παραδέχτηκε πως του λείπει η Μαρία, είπε πως συνεχίζουν να διατηρούν επαφή και να επικοινωνούν συχνά και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο μελλοντικής συνεργασίας.


Συγκεκριμένα ο Φώτης Σεργουλόπουλος είπε: "Βεβαίως, έχουμε επικοινωνία. Τώρα λείπει, αλλά μου λείπει" αναφερόμενος στο γεγονός πως η Μαρία είναι στην Κωνσταντινούπολη για το Power of Love. Και για το ενδεχόμενο μιας μελλοντικής συνεργασίας τους απάντησε: "Θα δούμε, ποτέ δεν λέω όχι. Περνάμε αυτή την περίοδο που κάνουμε αυτά τα πράγματα και θα δούμε. Δεν έχω πει στη ζωή μου κάτι ότι δεν θα κάνω. Τα πάντα στη ζωή μου τα αντιμετωπίζω όπως έρχονται. Μπορώ να μιλάω μόνο για το παρόν. Δεν μπορώ να μιλάω για το τι πρόκειται να γίνει, το τι φαντάζομαι ότι μπορεί να γίνει. Γιατί είναι στα πλαίσια της φαντασίας, δεν είναι στην πραγματικότητα".
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!