GOSSIP

Αγνώριστος έγινε ηθοποιός που έπαιζε σε δημοφιλή ελληνική σειρά [εικόνες]

Το τηλεοπτικό κοινό τον γνώρισε ως Πέτρο,  τον... τροφαντό γιο του Μπαλαφούτη (ο ρόλος του Παύλου Χαϊκάλη) στην τηλεοπτική σειρά του MEGA, "Η Πολυκατοικία". Αλλά πλέον ο νεαρός ηθοποιός έχει γίνει αγνώριστος.

Ο λόγος για τον Γιώργο Λιάτη, που όταν έπαιζε στη σειρά ήταν ακόμα μαθητής Λυκείου.


Η μεταμόρφωση του Γιώργου είχε γίνει γνωστή πριν από δύο περίπου χρόνια όταν εμφανίστηκαν οι πρώτες φωτογραφίες που τον έδειχναν πολύ αδυνατισμένο.


Πλέον ο Γιώργος έχει χάσει 50 κιλά (!) και ασχολείται πολύ με τη γυμναστική, ενώ έχει σταματήσει να ασχολείται με την υποκριτική και αφοσιώθηκε στις σπουδές του και κάνει όνειρα για την ενασχόλησή του με την πολιτική.

Όπως είπε στην εφημερίδα Espresso, σταμάτησε ν’ ασχολείται με την ηθοποιία για να σπουδάσει. Ήταν στην πρώτη Λυκείου, όταν έπαιζε στη σειρά κι έπρεπε ν’ ποφασίσει αν θα συνέχιζε την υποκριτική ή αν  θα σπούδαζε. Αποφάσισε να σπουδάσει και και φέτος είναι τελειόφοιτος στο Πανεπιστήμιο, στο Τμήμα Φιλοσοφίας και Ιστορίας και Επιστήμης και θέλει να κάνει και μεταπτυχιακό πάνω τση γεωστρατηγική και τη διεθνή άμυνα και ίσως ένα δεύτερο στην Ολλανδία. Θέλει ν’ αποχτήσει όσες περισσότερες γνώσεις γίνεται ώστε ν’ ασχοληθεί με την πολιτική.

Δείτε πόσο πολύ έχει αλλάξει.

 

A post shared by Giorgos Liatis (@giorgosliatis) on Nov 7, 2017 at 5:55am PST

 

A post shared by Giorgos Liatis (@giorgosliatis) on Nov 17, 2017 at 10:32am PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!