GOSSIP

Υπάρχουν πολλά σημάδια πως ίσως η Kate Middleton γεννήσει άμεσα

Αρχικά το Παλάτι είχε ανακοινώσει πως το τρίτο παιδί του πρίγκιπα William και της Kate Middleton αναμένεται να γεννηθεί μέσα στον Απρίλιο και μετά είχε ανακοινωθεί πως η γέννα θα γίνει στις 23 Απριλίου. Μήπως όμως θα γίνει νωρίτερα;

Στα social media τα μηνύματα στο hashtag #royalbaby, πέφτουν βροχή, καθώς πολλοί θεωρούν πως ίσως πολύ σύντομα να δούμε την Kate να φέρνει στον κόσμο το τρίτο της παιδί, το φύλο του οποίου δεν έχει επίσημα ανακοινωθεί.


Βασική αιτία για να φουντώσουν οι φήμες πως η Kate ετοιμάζεται να γεννήσει από στιγμή σε στιγμή, στάθηκε το γεγονός πως οι Αρχές έχουν ήδη εφαρμόσει σκληρά μέτρα ασφάλειας έξω από το νοσοκομείο St Mary's στο Paddington του Λονδίνου, αφού όλοι εκτιμούν πως η Kate θα γεννήσει και πάλι στην πτέρυγα Lindo όπως έκανε και στα δύο πρώτα της παιδιά (εκεί γεννήθηκαν και τα δίδυμα του George και της Amal Clooney).


Ήδη έχει απαγορευτεί η στάθμευση έξω από το νοσοκομείο και η απαγόρευση ισχύει μέχρι και τις 30 Απριλίου.


Παράλληλα τα στοιχήματα για το φύλο και άρα το πιθανό όνομα του μωρού κορυφώνονται με τους περισσότερους να θεωρούν πως θα είναι κορίτσι και το όνομα Mary εμφανίζεται ως το δημοφιλέστερο στα στοιχήματα. Ακολουθούν άλλα ονόματα όπως τα  Alice, Victoria και Elizabeth και Arthur και Henry, αν τελικά είναι αγόρι.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!