GOSSIP

H Kylie Jenner βγάζει βόλτα την Stormi με το πιο ακριβό Fendi καρότσι [εικόνα]

H Kylie Jenner σε ηλικία 20 ετών έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί: την κόρη της Stormi και έκτοτε ξοδεύει υπέρογκα ποσά για το βλαστάρι της.

Και είναι αλήθεια πως η μικρότερη από τις αδελφές του σόου των Kardashians δεν έχει ανάγκη από χρήματα, αφού η περιουσία της πλέον αγγίζει αυτή της αδελφής της Kim Kardashian, καθώς η μικρή εκτός από τηλεοπτικό αστέρι αποδείχτηκε πανέξυπνη επιχειρηματίας στήνοντας μια μίνι αυτοκρατορία με καλλυντικά και εξαργυρώνοντας στο έπακρο τη δημοτικότητά της στα social media.


Και έτσι από τη στιγμή που με τον σύντροφό της και ράπερ Travis Scott απέκτησαν την κόρη τους, έχει βαλθεί να μας δείξει πως δεν τσιγκουνεύεται τα χρήματα όταν πρόκειται για την κόρη της και ανεβάζει την έννοια της "χλιδάτης προίκας μωρού" σε νέα επίπεδα.


Έτσι μέχρι στιγμής έχει πει πως έχει ξοδέψει πάνω από 70.000 δολάρια για να αγοράσει ρούχα για τη μικρή πριν καν αυτή γεννηθεί, κάποιοι εκτιμούν πως το δωμάτιο της μικρής κόστισε πάνω από 200.000 δολάρια και τώρα η Kylie μας δείχνει πως για να βγάλει βόλτα την 2 μηνών κόρη της, έχει αγοράσει ένα custom καρότσι του οίκου Fendi (oι τιμές τους ξεκινούν από τα 1.500 ευρώ) καιν το συνδύασε με ασορτί μίνι φόρεμα (επίσης Fendi).

Άλλωστε η Kylie έχει μια αδυναμία και στις τσάντες του συγκεκριμένου οίκου, που κατέχουν περίοπτη θέση στη μοναδική συλλογή της Kylie με πανάκριβες τσάντες (κάποια μέρα θα τις.. κληρονομήσει η Stormi) της οποίας η αξία ετκιμάται πως ξεπερνά το 1 εκατομμύριο δολάρια!
 

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Apr 12, 2018 at 5:22pm PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!