GOSSIP

Γιατί η Conchita ανακοίνωσε στο Instagram πως είναι φορέας του ιού HIV;

Το 2014 η Conchita Wurst (Κοντσίτα Βουρστ), η εκκεντρική τραγουδίστρια από την Αυστρία, με τα μούσια και τη γυναικεία εμφάνιση, προκάλεσε αίσθηση με τη συμμετοχή της στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision με το τραγούδι της "Rise Like a Phoenix" και μάλιστα κατάφερε να κερδίσει το διαγωνισμό και να αποκτήσει διεθνή φήμη.

Σήμερα, η Conchita επανέρχεται στο προσκήνιο, αφού αποφάσισε με ένα μακροσκελές κείμενο που δημοσίευσε στα social media να ανακοινώσει σε όλους πως είναι φορέας του ιού HIV.


Mάλιστα εξηγεί πως εδώ και αρκετό καιρό γνωρίζει πως είναι φορέας, αλλά αποφάσισε τώρα να το ανακοινώσει γιατί ο πρώην της απειλεί να δημοσιεύσει τα ιατρικά της αρχεία. 


Έτσι η ίδια φρόντισε να τον προλάβει και να παγώσει με αυτόν τον τρόπο τις απειλές.

Παράλληλα στο κείμενό της προσπάθησε να είναι αισιόδοξη και να καθησυχάσει τους φαν της γράφοντας: "Ελπίζω να δώσω κουράγιο και να κάνω ακόμη ένα βήμα ενάντια στον στιγματισμό των ανθρώπων που έχουν μολυνθεί... Οι πληροφορίες για την κατάσταση μου μπορεί να είναι νέες για εσάς αλλά για μένα δεν είναι. Είμαι καλά στην υγεία μου, πιο δυνατή και πιο δραστήρια από τότε, καθώς λαμβάνω την αγωγή μου από τότε που έγινε η διάγνωση και ο ιός δεν ανιχνεύεται πλέον στο αίμα μου".
 

 

A post shared by conchita (@conchitawurst) on Apr 15, 2018 at 12:01pm PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!