GOSSIP

Παλαιολόγου - Πάριος: Τελικά είναι ξανά ζευγάρι;

Πριν από λίγες εβδομάδες είχε ακουστεί το σενάριο πως η διάσημη ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιάννης Πάριος είναι ξανά μαζί και τώρα οι φήμες μάλλον επιβεβαιώνονται.

Τότε οι φήμες είχαν ξεκινήσει με αφορμή φωτογραφίες που έδειχναν την Αλεξάνδρα να διασκεδάζει στο κέντρο όπου τραγουδούσε ο Γιάννης Πάριος και θαμώνες έλεγαν πως ο διάσημος τραγουδιστής ήταν πολύ τρυφερός μαζί της.
Τώρα δημοσιογράφος αναφέρει πως όντως το πρώην ζευγάρι έχει επανασυνδεθεί.
Συγκεκριμένα την είδηση της επανασύνδεσης έκανε γνωστή ο Γιάννης Πουλόπουλος στον αέρα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου», ενώ αποκάλυψε πως τις επόμενες ημέρες θα κάνουν και την πρώτη δημόσια εμφάνιση.

«Εγώ δεν θα έλεγα ποτέ κάτι αισθηματικό, κάτι που αφορά στην προσωπική ζωή ανθρώπων, εάν δεν το έχω τσεκάρει και εάν δεν ξέρω ότι σε λίγο καιρό θα μαθευτεί. Σε πολύ λίγο διάστημα θα έχουμε, νομίζω, τη δημόσια επανεμφάνιση ενός πολύ αγαπημένου ζευγαριού. Ήταν ζευγάρι πριν εννέα χρόνια. Αναφέρομαι στον Γιάννη Πάριο και την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Η επανασύνδεση έγινε το Πάσχα. Πολύ σύντομα θα δείτε δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού», ανέφερε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!