MEN'S GUIDE

Trend alert: Τα t shirts με μεγάλα λογότυπα είναι ξανά στη μόδα [εικόνες]

Πολλοί θα ήθελαν αυτό το συγκεκριμένο fashion trend που μεσουρανούσε τη δεκαετία του 90, να παραμείνει θαμμένο στο χρονοντούλαπο, αλλά τελικά αναβίωσε.

Καθώς η αισθητική και η μόδα της δεκαετίας του 90 έρχονται ξανά στο προσκήνιο (το 90s revival φέτος γιγαντώνεται στη μόδα) ήρθαν ξανά στη μόδα τα t shirts και οι μπλούζες και φούτερ με μεγάλες στάμπες με τα λογότυπα επώνυμων brands.


Και μπορεί οι στιλίστες να βρίσκουν "απαράδεκτη" αυτή την τάση που κάνει τους άντρες να μοιάζουν με "κινητή διαφήμιση" , αλλά όλα τα γνωστά brands (από εταιρείες αθλητικών ειδών μέχρι μεγάλους οίκους μόδας) φρόντισαν φέτος να λανσάρουν μπλούζες όπου πάνω τους είναι τυπωμένα με τεράστια σχέδια τα logos τους, ακολουθώντας τη νέα τάση.


Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να φορέσετε και κάτι άλλο (π.χ. ένα πουκάμισο ή ένα ανοιξιάτικο τζάκετ) πάνω από το logo T shirt σας για να μην κάνει τόσο.... μπαμ!


Ή αν θέλετε μπορείτε να ακολουθήσετε τη συμβουλή του fashionbeans που προτείνει να φοράτε T-Shirts με logos που "παίζουν" με τα αντίστοιχα logos μεγάλων brands και να χαρίσετε μια χιουμοριστική νότα στο λουκ σας.


Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!