GOSSIP

Μάθαμε ποια σκηνική "έκπληξη" ετοιμάζει η Γιάννα Τερζή για τη Eurovision

Η Ελλάδα με τη Γιάννα Τερζή και το τραγούδι "Όνειρό Μου" διαγωνίζεται στον αυριανό ημιτελικό της Eurovision, αλλά μέχρι στιγμής τα πράγματα δεν έχουν πάει και πολύ καλά για την ελληνική αποστολή στη Λισαβόνα.

Τις τελευταίες μέρες γράφτηκαν πολλά για τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Γιάννα Τερζή στην παρουσίαση του τραγουδιού της.
Και αυτά τα προβλήματα αφορούσαν κυρίως τη σκηνοθεσία και τα οπρικά εφέ, ενώ γίνονταν λόγος και για μια έκπληξη που ετοιμάζει η ελληνική αποστολή.
Μάλιστα χθες η Γιάννα Τερζή έκανε και μια έκτακτη πρόβα αλλά τα προβλήματα δεν λύθηκαν.
Και τώρα μάθαμε ποια είναι η έκπληξη που ετοιμάζει η ελληνική αποστολή για τη σκηνική παρουσία της Γιάννας Τερζή, η οποία μέχρι στιγμής ξέρουμε πως θα εμφανιστεί μόνη της επί σκηνής με ένα λευκό φόρεμα και το ένα χέρι της βαμμένο μπλε.


Την αποκάλυψη για το ποια ειναι η έκπληξη την έκανε ο Γιάννης Πουλόπουλος στον αέρα της τηλεοπτικής εκπομπής "Στη φωλιά των Κου Κου"

"Αν θα μπορούσα να το περιγράψω το εύρημα θυμίζει ένα πολύ γνωστό διαφημιστικό εταιρείας παροχής ηλεκτρικής ενέργειας που ένας κύριος προσπαθεί να ελέγξει με τα χέρια του το φως. Σβήνει και ανάβει τα φώτα με τα χέρια του. Αυτό ακριβώς θέλει να κάνει η Γιάννα Τερζή. Εγώ θεωρώ ότι από τώρα και πέρα που μπορούμε επιτέλους να δούμε την πραγματική πρόβα της Γιάννας Τερζή πώς αυτό μπορεί να επηρεάσει τα στοιχήματα. Σήμερα κανονικά έχουμε δύο πρόβες, στις 14:00 και στις 21:00. Όμως, θα έχουμε και μία ακόμα στις 11:30, τεχνική πρόβα. Εκεί θα δοκιμαστούν εκτός από τον ήχο για κάποιες χώρες που έχουν πρόβλημα και κάποια τεχνικά μέσα, προκειμένου όλα να είναι έτοιμα για τη μεσημεριανή πρόβα" είπε ο δημοσιογράφος.
Δείτε και το σχετικό απόσπασμα σε βίντεο του zappit.gr
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!