GOSSIP

Δείτε τo μήνυμα της Γιάννας Τερζή και τα "καρφιά" προς κάποιους

Μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας από τον τελικό της Eurovision στη Λισσαβόνα, η Γιάννα Τερζή θέλησε να στείλει ένα μήνυμα με πολλούς αποδέκτες.

Η Γιάννα Τερζή και το τραγούδι της "Όνειρό Μου" δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό και τώρα η τραγουδίστρια μέσω Instagram θέλησε να ευχαριστήσει τους συνεργάτες της και όσους την στήριξαν στην προσπάθειά της, αλλά χωρίς να τους κατονομάσει είπε πως πλέον αποκαλύφθηκαν ποιοι ήταν 100% μαζί της και ποιοί δεν ήταν, ενώ έγραψε κάτι και για την στάση των media.

 

Η Γιάννα έγραψε:" Με τεράστια υπομονή απέναντι σε αμέτρητες αντιξοότητες και πολλά “όχι”, τυχαία ή μη, η ομάδα μου κι εγώ πιστέψαμε στο τραγούδι αυτό μέχρι και το τελευταίο κύτταρό μας. Με ενθουσιασμό και σκληρή δουλειά κάναμε τα αδύνατα δυνατά για μήνες, με ότι δεδομένα είχαμε. Αυτοί που ήταν 100% μαζί μας φάνηκαν, όπως φάνηκαν επίσης κι αυτοί που δεν ήταν. Σημασία για μένα δεν έχουν οι δεύτεροι, γιατί πολύ απλά δεν είναι “συμπαίκτες”. Για μένα σημασία έχει πως ανεβήκαμε στη σκηνή μπροστά σε εκατομμύρια κόσμο και δώσαμε τις ψυχές μας, όπως ακριβώς έπρεπε να κάνουμε για εμάς και για εσάς! Σημασία έχετε όλοι εσείς που κάνατε το τραγούδι νούμερο ένα από την πρώτη στιγμή! Που το καταλάβατε. Και που ζήσατε μαζί μας το “Όνειρό Μας”! Θα είστε για πάντα στην καρδιά μου εσείς και το τραγούδι μας, σας αγαπώ! Μην πληγώνεστε, να είστε περήφανοι! 
Αγαπητά media ακόμα δεν πιστέυω πόσο σύσσωμα αντιδράσατε απέναντι στην Ελληνική Συμμετοχή φέτος. Έφυγα για Λισαβώνα παίρνοντας μαζί μου όλη σας την αγάπη και τη στήριξη! Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας!"


 

 

A post shared by Yianna Terzi (@yiannaterzi) on May 10, 2018 at 1:57am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!