GOSSIP

Kylie & Travis πόζαραν για πρώτη φορά μαζί για εξώφυλλο [εικόνες]

H Kylie Jenner είναι μόλις 20 ετών αλλά πριν λίγους μήνες απέκτησε ένα κοριτσάκι (την Stormi Webster) με το διάσημο 26χρονο ράπερ Travis Scott.

Και πολλοί όχι μόνο αμφισβήτησαν πως ο πατέρας της Stormi είναι ο Travis, αλλά ακόμα και το γεγονός πως ο διάσημος ράπερ είναι όντως σύντροφος της Kylie.


Θυμίζουμε πως η Kylie άρχισε να βγαίνει με τον Travis μετά τον χωρισμό της από τον ράπερ Tyga και σχεδόν αμέσως έμεινε έγκυος, αν και κατάφερε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη για μήνες.


Και τώρα οι δυο τους ποζάρουν μαζί για το εξώφυλλο της αμερικανικής έκδοσης του περιοδικού GQ και μιλούν για τη σχέση τους και εξηγούν πως είναι ένα κανονικό ζευγάρι που συνειδητά συχνά απέχεο από τη δημοσιότητα.


 «Θέλω να είναι ο εαυτός του. Αν δε μας βλέπει κανείς ποτέ μαζί, δε με πειράζει, γιατί το κάνουμε όλο αυτό αποκλειστικά για εμάς», δήλωσε η 20χρονη.

Το ζευγάρι αποκάλυψε ότι δε βγαίνει “συμβατικά” ραντεβού. Πήγαν μαζί στo Coachella στην πρώτη τους συνάντηση και ο Travis έπρεπε να φύγει αμέσως για περιοδεία. «Κυριολεκτικά πήδηξα στο λεωφορείο του. Και μετά κάναμε βόλτα στο ηλιοβασίλεμα. Ήμουν μαζί του μέχρι το τέλος των συναυλιών», είπε χαρακτηριστικά η Kylie. «Μετά, απλώς κάναμε βόλτες. Περπατούσαμε, και κανείς δεν μπορούσε να μας ενοχλήσει», πρόσθεσε.

Συνέχισαν αναφέροντας ότι πολλές φορές μένουν επίτηδες μακριά ο ένας από τον άλλο, ώστε η σχέση τους να παραμεί

Μετά, ήταν σειρά του τραγουδιστή να ανοιχτεί στο δημοσιογράφο. Μίλησε για τη σχέση του με την κόρη του, λέγοντας ότι έκλαψε την πρώτη φορά που άκουσε το δικό της κλάμα. «Ήμουν παρών σε όλη τη διαδικασία. Από την επισκληρίδιο μέχρι το τέλος», είπε.

Τέλος, μάθαμε ποια είναι η πιο ρομαντική χειρονομία που έχει κάνει για τη σύντροφό του. Την ημέρα των γενεθλίων της, την ξύπνησε από τις 6. «Άρχισε να με τραβάει και ο ήλιος ανέτελλε και εκείνος είχε λουλούδια σε όλο το σπίτι και βιολιστές σε κάθε γωνιά», δήλωσε η Jenner.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!