GOSSIP

Και όμως είναι η Melanie Griffith - Έγινε αγνώριστη και δίνει μάχη με τον καρκίνο

Η χολιγουντιανή σταρ Melanie Griffith πόζαρε για την αμερικανική έκδοση του περιοδικού InStyle και μίλησε για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο που εμφάνισε στο δέρμα της και δείχνει αγνώριστη μετά τα χειρουργεία που χρειάστηκε να κάνει.

Η 61χρονη σήμερα Melanie, στο παρελθόν έχει κάνει πολλές πλαστικές επεμβάσεις που άλλαξαν πολύ την εικόνα της.


Τώρα όμως χρειάστηκε να κάνει χειρουργεία στο πρόσωπο γιατί έχει καρκίνο του δέρματος.


Η ίδια πριν από λίγες μέρες δημοσίευσε μια selfie της στο Instagram και έγραψε: "Με γάζες ξανά μετά την εκβλάστωση, το τελευταίο βήμα για να αφαιρέσω κύτταρα καρκίνου του δέρματος από το πρόσωπό μου. Αν κάποιος από εσάς έχει κάτι αντίστοιχο, ας αναζητήσει θεραπεία. Αν κάνετε ηλιοθεραπεία, εκτίθεστε με τις ώρες στον ήλιο, να προσέχετε! Να χρησιμοποιείτε αντηλιακό. Να εξετάζεστε στον δερματολόγο σας. Αν δεν έχετε, αναζητήστε κάποιον ή πηγαίνετε στην πλησιέστερη κλινική και ζητήστε εξέταση. Σύντομα περισσότερες πληροφορίες"


Παράλληλα φωτογραφήθηκε για το περιοδικό InStyle και πράγματι δείχνει αγνώριστη η οποία μίλησε και για τα όσα βιώνει τον τελευταίο καιρό και μεταξύ άλλων ανέφερε: "Είναι τρομακτικό όταν είσαι ηθοποιός και εξαρτάσαι από το πρόσωπό σου για να βρεις δουλειά"


Δείτε πόσο έχει αλλάξει.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!