MEN'S GUIDE

Tips για μοδάτα athleisure outfits με κοστούμι που δεν θα σε κάνουν ρεζίλι στη δουλειά

Πολλοί άντρες εργάζονται σε τέτοιες θέσεις που απαιτείται να φορούν καθημερινά κοστούμι και γενικά επικρατεί ένα σχετικά αυστηρό dress code στον εργασιακό τους χώρο.

Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, τότε σίγουρα θα έχετε βαρεθεί να φοράτε κάθε μέρα το σακάκι και τη γραβάτα σας, θα έχετε μια ατελείωτη συλλογή από πουκάμισα και κοστούμια και πιθανά να μπήκατε στον πειρασμό να... σπάσετε τη μονοτονία στο ντύσιμό σας με το να ασπαστείτε τη μόδα του athleisure.


Κια καλά κάνετε γιατί όντως το athleisure (δηλαδή ο συνδυασμός casual και αθλητικών ρούχων και αξεσουάρ με πιο αυστηρό ντύσιμο) είναι κυρίαρχη μόδα τα τελευταία χρόνια, όμως ειδικά όταν μιλάμε για το πως ντυνόμαστε στη δουλειά χρειάζεται προσοχή γιατί εύκολα μπορείτε να γίνετε ρεζίλι.


Το πρώτο που θα πρέπει να θυμάστε είναι πως στη δουλειά δεν επιτρέπονται υπερβολές, έτσι όσο και αν είναι μόδα οι αθλητικές φόρμες, αντισταθείτε στον πειρασμό να τις βάλετε στο γραφείο γιατί θα μοιάζετε σαν να χάσατε το δρόμο για το γυμναστήριο και μπήκατε σε λάθος κτίριο.


Ο νο1 πιο safe τρόπος να ασπαστείτε τη νέα τάση είναι αρχικά να πείτε αντίο στη γραβάτα, αλλά και στα πουκάμισα και να επενδύσετε σε μπλούζες από πολυτελή υφάσματα και ζιβάγκο (το χειμώνα), ενώ και οι δύο ακόλουθοι τρόποι θα σας βάλουν μέσα στη μόδα χωρίς κανένα άγχος:


1. Αλλάξτε τον αυστηρό χαρτοφύλακα με ένα μοντέρνο backpack, αλλά όχι αυτό που παίρνετε στην ύπαιθρο και στο γυμναστήριο - Διαλέξτε κάποιο από δέρμα ή μονόχρωμο ύφασμα.


2. Βάλτε sneakers με το κοστούμι σας, αλλά και πάλι όχι τα αθλητικά παπούτσια που βάζετε όταν κάνετε τζόκινγκ! Διαλέξτε sneakers σε safe αποχρώσεις (μπεζ, καφέ, μαύρο, γκρι) που να ταιριάζουν με τα κοστούμια σας και αποφύγετε τα έντονα μοτίβα. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!