GOSSIP

Και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει κάνει μια πλαστική - Το αποκάλυψε η ίδια

Στις οντισιόν για το Greece's Next Top Model, είδαμε πολλά κορίτσια να ακούν από τα μέλη της κριτικής επιτροπής του σόου τα... εξ αμάξης για τις πλαστικές αισθητικές επεμβάσεις που έχουν κάνει στο πρόσωπο και το σώμα τους. Και όμως και μία εκ των κριτών παραδέχτηκε πως έχει κάνει (μια και μόνο) πλαστική επέμβαση.

Συγκεκριμένα η 30χρονη Ηλιάνα Παπαγεωργίου, το διάσημο top model και κριτής του σόου μίλησε Tv Έθνος και αποκάλυψε τη μοναδική αισθητική επέμβαση που έχει κάνει, αλλά και τους λόγους που την έκαναν να πάρει αυτή την απόφαση.

Έχεις κάνει αισθητική επέμβαση;

Έχω κάνει μια διορθωτική επέμβαση στον αντίχειρά μου. Στη Νέα Υόρκη έκανα μετακόμιση και κόπηκε το δάκτυλό μου. Την επόμενη μέρα είχα φωτογράφιση. Δεν μπορούσα να κάνω ράμματα, γιατί το χέρι μου θα φαινόταν στο πλάνο. Το καλύψαμε με make up. Μου το καθάρισε μετά γιατρός, αλλά δυστυχώς υπήρξε μόλυνση και δημιουργήθηκε στο δάκτυλο ένα καρούμπαλο. Βρήκα έναν πολύ καλό γιατρό, ο οποίος αρχικά αρνήθηκε να κάνει την επέμβαση. Όταν του εξήγησα πως εξαιτίας αυτού του γεγονότος έχασα μία δουλειά, το δέχθηκε και προχώρησε στην πλαστική.

Έχεις σκεφτεί να κάνεις άλλη επέμβαση;

Όχι, ποτέ.

Μπότοξ;

Ίσως κάνω κάποια στιγμή δεν ξέρω. Ξέρεις, μικρή δεν ήμουν πολύ όμορφη. Και αργότερα μου έκαναν κάποια σχόλια και για το χρώμα του δέρματός μου, ότι είμαι πολύ σκουρόχρωμη για μοντέλο.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!