GOSSIP

Φώτης Σπύρου: Από ποια χώρα θα υιοθετήσει παιδί με το σύντροφό του;

Το γύρο του διαδικτύου έκανε πριν λίγο καιρό η δήλωση του Φώτη Σπύρου, ότι παντρεύεται τον 21χρονο αγαπημένο του στη Νέα Υόρκη.

Ο γνωστός ηθοποιός, μετα την αποκάλυψη της πρόθεσής του να επισημοποιήσει τη σχέση με τον αγαπημένο του και, όπως ήταν φυσικό, έδωσε συνεντεύξεις σε πολλά μέσα και εξήγησε τους λόγους της δημοσιοποίησης του γεγονότος και εξομολογήθηκε ότι δεν έχει καλή σχέση με την οικογένειά του.

Σε νέα συνέντευξή του στη Real Life και τον Βασίλη Μπουζιώτη, ο ίδιος αποκάλυψε ακόμα κάτι που δεν ήταν γνωστό. «Στις 13 Οκτωβρίου θα ταξιδέψουμε στη Νέα Υόρκη και ο γάμος μας θα γίνει στις 18 του μήνα σε εκκλησία που δε θέλω να αποκαλύψω, για να μην πέσουν πάνω μας. Για το λόγο αυτό δεν αποκαλύπτω και το παραμικρό για τον Ανδρέα, ούτε έβγαλα κάποια φωτογραφία του προς τα έξω, για να τον προφυλάξω.

Άλλωστε, έχουμε πουλήσει το θέμα αποκλειστικά σε μεγάλο ξένο περιοδικό που έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για το γάμο. Στη συνέχεια θα κάνουμε ταξίδι του μέλιτος στη Χαβάη και αμέσως μετά πρόκειται να ταξιδέψω στο Κονγκό για να παραλάβω το μικρό Άριελ… Πρόκειται για ένα αγοράκι τεσσάρων ετών, το οποίο ζει σε ορφανοτροφείο εκεί και έχω κάνει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες υιοθεσίας. Θα τον πάρω και θα έρθουμε στην Αθήνα για να μείνουμε όλοι μαζί. Η χαρά μου είναι τεράστια!».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!