GOSSIP

Δείτε πως είναι σήμερα η Σεράινα - η νικήτρια του Next Top Model το 2009

Πριν από σχεδόν μια δεκαετία το Greece's Next Top Model παίζονταν σε άλλο ελληνικό τηλεοπτικό κανάλι και τότε νικήτρια είχε αναδειχτεί η Σεράινα Καζαμία, που σήμερα είναι 29 χρονών και ζει μόνιμα στην Ελβετία.

 

"∆εν έχω μετανιώσει καθόλου για τη συμμετοχή μου. Ηταν μια πολύ σημαντική περίοδος στη ζωή μου και είχα επιτυχία σε αυτό που έκανα. Γνώρισα πολλά άτομα και ταξίδεψα πολύ. Ηταν πολύ διαφορετικό κεφάλαιο στη ζωή μου, έντονο και ωραίο» είχε δηλώσει η Σεράινα μετά το τέλος του σόου. Χαμηλών τόνων κι εργατική, κέρδισε από την πρώτη στιγμή την εκτίμηση των κριτών, αν και είχε σκληρό ανταγωνισμό. Παρ' όλα αυτά η καλλονή με τις κρητικές και ελβετικές ρίζες κατάφερε να κερδίσει το τρόπαιο και το συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων στο Μιλάνο.

Σύμφωνα με την espresso, η Σεράινα αποφάσισε να ζήσει στην Ελβετία, σε ένα περιβάλλον που δεν της ήταν άγνωστο. «Αποφάσισα να ζήσω και πάλι εκεί. Έτσι απλά. Μου έλειπαν η καθημερινότητά της, ο τρόπος ζωής, το πρόγραµµα που έχει η χώρα, η οικογένειά µου, η δουλειά, οι φίλοι µου. Έχω µια πολύ όµορφη και ευτυχισµένη ζωή» έχει πει σε παλιότερη συνέντευξή της. Εκεί ασχολείται περιστασιακά με το μόντελινγκ, επιλέγοντας τις δουλειές της προσεκτικά, ενώ επέστρεψε στον πρώτο της έρωτα, τη γυμναστική. Αφού εργάστηκε ως personal trainer για κάποιο διάστημα, συνεργάστηκε με μεγάλο γυμναστήριο, όπου «ενεπλάκη» και στο διοικητικό κομμάτι του. «Όταν άρχισα να δουλεύω στο γυµναστήριο, σταµάτησα γιατί δεν προλάβαινα να κάνω και µόντελινγκ. ∆ουλεύω πέντε µε έξι ηµέρες την εβδοµάδα κι επειδή έχω και πολλά χόµπι αυτή τη στιγµή δεν χωράει και η μόδα στη ζωή µου. Ισως κάποια στιγµή στο µέλλον να επιστρέψω» είχε αποκαλύψει.

Πάντως η Σεράινα μοιάζει να αψηφά τον χρόνο και δείχνει να μην έχει αλλάξει καθόλου όλα αυτά τα χρόνια

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!