GOSSIP

Γιατί η Jennifer Garner επισπεύδει τώρα το διαζύγιο με τον Ben Affleck;

Όλα δείχνουν πως η χολιγουντιανή σταρ Jennifer Garner επιθυμεί να εκδοθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται το διαζύγιό της με το διάσημο ηθοποιό Ben Affleck και θέλει να επισπεύσει τις νομικές διαδικασίες.

Όπως αναφέρουν τα αμερικανικά media, η Garner πρόσφατα κατέθεσε αίτημα σε δικαστήριο του Λος Άντζελες να αναλάβει την υπόθεση του διαζυγίου της ένας δικαστής που είχε αποσυρθεί, κάτι που θα επιταχύνει τη διαδικασία έκδοσής του και τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως το διαζύγιο θα έχει πια οριστικοποιηθεί το αργότερο την 1η Μαρτίου.


Γιατί όμως η διάσημη ηθοποιός έκανε τώρα αυτή την κίνηση; Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα το πρώην ζευγάρι,  που είδε το γάμο του να διαλύεται μετά από την αποκάλυψη σκανδάλου για την ερωτική σχέση του Ben με την γκουβερνάντα των παιδιών τους (έχουν αποκτήσει 4 παιδιά στα 12 χρόνια που ήταν παντρεμένοι), ήδη από τον περασμένο Αύγουστο είχε κάνει εξωδικαστικό συμβιβασμό, αλλά αμέσως μετά ο Ben χρειάστηκε να μπει για τρίτη φορά σε κλινική απεξάρτησης από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ.


Μάλιστα λέγεται πως η ίδια η Garner είχε πάει τότε τον Ben στο κέντρο αποτοξίνωσης και πως έκτοτε αποφασίστηκε πως η συμφωνία που έκαναν για το διαζύγιό τους και θέματα επιμέλειας των παιδιών και οικονομικά ζητήματα θα ίσχυε μόλις ο Ben ολοκλήρωνε την αποτοξίνωση του.


Και τώρα ο διάσημος ηθοποιός ανακοίνωσε πως βγήκε από την κλινική και ευχαρίστησε ξανά την οικογένειά του για τη στήριξή της. Άρα προφανώς πλησιάζουν και οι επίσημοι τίτλοι τέλους αυτού του λαμπερού γάμου που έληξε άδοξα και η Garner θέλει να βεβαιωθεί πως τίποτα δεν θα πάει στραβά και το διαζύγιο θα οριστικοποιηθεί είτε μέσω κοινής συμβιβαστικής συμφωνίας είτε μέσω δικαστικής απόφασης.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!