GOSSIP

Angelina Jolie και Keanu Reeves δεν είναι ζευγάρι και δεν ήρθαν μαζί στην Ελλάδα

To Gossip Cοp που ειδικεύεται στο να εντοπίζει ψευδείς ειδήσεις που γράφονται για τους celebrities, διαψεύδει κατηγορηματικά τα όσα γράφτηκαν για ερωτικό δεσμό της Angelina Jolie με τον χολιγουντιανό σταρ Keanu Reeves.

To αρχικό δημοσίευμα που στάθηκε αφορμή για να ξεκινήσουν οι φήμες πως η Jolie διατηρεί εδώ και ένα χρόνο δεσμό με τον Reeves, εμφανίστηκε στο NW που επικαλούνταν πηγή η οποία μεταξύ άλλων ισχυρίζονταν πως το ζευγάρι γνωρίστηκε πέρυσι όταν έκαναν μαζί διακοπές στην Ελλάδα και αναφέρει χαρακτηριστικά "Δεν είχαν δουλέψει ποτέ μαζί και δεν ήξεραν ο ένας τον άλλον μέχρι πριν έναν χρόνο όπου και ταξίδεψαν στην Ελλάδα. Ο Keanu είναι πολύ κοντά στη μητέρα του και την επισκέπτεται πολύ " ενώ ανέφερε πως έχει γνωρίσει τα έξι παιδιά της Jolie και πως αυτά μάλιστα εγκρίνουν το δεσμό τους.


Ωστόσο το Gossip Cop επικοινώνησε με άτομο από τον φιλικό κύκλο της Jolie, που διαψεύδει κατηγορηματικά το δεσμό και προσθέτει πως η Jolie είναι αφοσιωμένη στα παιδιά της. Επίσης τονίζει πως οι δυο τους ουδέποτε έκαναν μαζί διακοπές στην Ελλάδα.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!