GOSSIP

H Chrissy Teigen έγινε υπάλληλος σε σουπερμάρκετ; [βίντεο]

Το top model και παρουσιάστρια Chrissy Teigen μετρά δεκάδες εκατομμύρια followers στα social media, αφού η σύζυγος του μουσικού John Legend έχει πολύ χιούμορ και είναι εντελώς ακομπλεξάριστη.

Και μπορεί να έγινε αρχικά διάσημη ως μοντέλο και εδικά από τα σέξι εξώφυλλα του Sport's Illustarted, αλλά η Chrissy έχει αποδείξει πως είναι δεινή επιχειρηματίας και έχει πολλές και άκρως κερδοφόρες δράσεις και συνεργασίες.


Έτσι εκτός από τις δικές της σειρές καλλυντικών, η Chrissy έχει κάνει μια άκρως επιτυχημένη σειρά από εκδόσεις βιβλίων μαγειρικής και τώρα δημιούργησε και μια δική της σειρά με μαγειρικά σκεύη σε συνεργασία με τη γνωστή αμερικανική αλυσίδα υπεραγορών Target.


Και για να προωθήσει τα προϊόντα της Chrissy X Target συλλογής με σκεύη μαγειρικής, το γνωστό μοντέλο φόρεσε τη στολή ενός υπαλλήλου σε σουπερμάρκετ Target και κατέγραψε και σε κάμερα τα όσα βίωσε όντας υπάλληλος σε ένα Target για μια μέρα. Μάλιστα είπε πως πέρασε τόσο καλά που θέλει να κρατήσει το ταμπελάκι με το όνομά της για πάντα.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!