GOSSIP

Ξαφνικά η Kylie Jenner έκανε δώρο στη μαμά της μια πανάκριβη Ferrari [βίντεο]

Όταν είσαι μόλις 22 ετών και η περιουσία σου κοντεύει τα αγγίξει το 1 δισεκατομμύριο δολάρια, τότε σίγουρα δεν σε νοιάζει το πόσα χρήματα θα ξοδέψεις για να κάνεις ένα δώρο σε κάποιον που αγαπάς και ειδικά στη μαμά σου.

Και φυσικά η Kylie Jenner δεν αγχώνεται καθόλου για τα χρήματα αφού πρόσφατα πόζαρε μαζί με τη μαμά της στο περιοδικό Forbes το οποίο και αποκάλυψε πως η περιουσία της μικρούλας Kylie έχει ξεπεράσει τα 900 εκατομμύρια δολάρια και πλησιάζει το 1 δισεκατομμύριο.


Τώρα λοιπόν η Kylie αποφάσισε να κάνει ένα δώρο στη μαμά της Kris Jenner (γνωστή και ως momager, αφού ως μάνα των Kardashians η ίδια φρόντισε να μανατζάρει τις κόρες της για να γίνουν διάσημες και πάμπλουτες).


Η Kris έχει γενέθλια στις 5 Νοεμβρίου, όμως η Kylie θέλησε να της δώσει από τώρα ένα δώρο (για να προλάβει τις αδελφές της;) και έτσι πρόσφερε στη μαμά της μια νέα Ferrari Spider 488.

Nα δούμε τι θα σκεφτούν να αγοράσουν οι υπόλοιπες Kardashians για να συναγωνιστούν αυτό το πανάκριβο δώρο που έκανε η Kylie στη μαμά τους.

Δείτε το βιντεο που ανέβασε η Kylie στο Instagram και δείχνει την μαμά της (την οποία αποκαλεί "βασίλισσα") να είναι ενθουσιασμένη με το νέο της αμάξι


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!