GOSSIP

O Cristiano Ronaldo "έφαγε" την πρωτιά της Selena Gomez στο Instagram

Ο άσσος των γηπέδων Cristiano Ronaldo κατάφερε πλέον να γίνει αυτός ο άνθρωπος με τους περισσότερους followers στο Instagram σπάζοντας έτσι ένα ρεκόρ που για χρόνια κατείχε η Selena Gomez.

Και οι δυο σταρ πλέον μετρούν περισσότερους από 144 εκατομμύρια followers αλλά ο Cristiano προηγείται πια κατά μερικές δεκάδες χιλιάδες.


Βέβαια θυμίζουμε πως η Selena Gomez, είχε σταματήσει για μήνες να ασχολείται με τα social media και λόγω της νοσηλείας της μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας (έχει Λύκο και έκανε και χειρουργική επέμβαση) αλλά και γιατί για μεγάλα διαστήματα χρειάστηκε να κάνει θεραπείες για την αντιμετώπιση ψυχολογικών προβλημάτων, αφού στο παρελθόν υπέστη νευρικό κλονισμό και διέκοψε την περιοδεία της, ενώ και τώρα πάλι αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας και παρακολουθεί ειδική θεραπεία.


Επίσης θυμίζουμε πως η ίδια η ποπ σταρ έχει πει πως θεωρεί πως τα social media απλά πρόσθεταν άγχος στη ζωή της. 


Αντίθετα ο Cristiano, ειδικά και μετά την μεταγραφή του στην Ιταλία βρίσκεται εδώ και μήνες στο επίκεντρο της δημοσιότητας και η πορεία του με τη Γιουβέντους αλλά και η χλιδάτη ζωή που κάνει και την επιδεικνύει μέσω Instagram τον έχουν κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή στα social media.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!