GOSSIP

Στα δικαστήρια μεταφέρεται η διαμάχη Pitt & Jolie - Πότε θα γίνει η δίκη;

Το πολύκροτο διαζύγιο των δύο χολιγουντιανών σταρ δεν έχει ακόμα εκδοθεί, καθώς μολονότι η Jolie κατέθεσε αίτηση διαζυγίου εδώ και πάνω από 2 χρόνια (τον Σεπτέμβριο του 2018) το πρώην ζευγάρι έχει εμπλακεί σε μια πολύμηνη νομική διαμάχη με επίκεντρο το ζήτημα της κηδεμονίας των 6 παιδιών τους, αλλά και οικονομικά θέματα.

Όμως φαίνεται πως μέσα στους επόμενους μήνες θα δοθεί μια οριστική λύση και μάλιστα σύντομα θα γίνει η μεγάλη δίκη για την κηδεμονία των παιδιών.


Δικαστικά έγγραφα, που αποκτήθηκαν από το Entertainment Tonight, καταδεικνύουν πως η εκδίκαση του διαζυγίου έχει προγραμματιστεί για τις 4 Δεκεμβρίου, χωρίς ωστόσο να γνωστοποιείται η τοποθεσία. Σύμφωνα με τα έγγραφα, που κατατέθηκαν τη Δευτέρα, ο Pitt και η Jolie, επιθυμούν να επεκταθεί ο διορισμός του δικαστή Ouderkirk, ως προσωρινού δικαστή, μέχρι τις 30 Ιουνίου 2019.

Αυτό σημαίνει πως ο δικαστής Ouderkirk θα ακούσει και θα καθορίσει όλα τα προδικαστικά θέματα, τα αιτήματα και τις προτάσεις της υπόθεσης και θα προεδρεύσει της δίκης. Είναι στη διακριτική ευχέρεια του δικαστή, ο 54χρονος Pitt και η 43χρονη Angelina Jolie να παραστούν στη δίκη μέσω τηλεφώνου σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, ενώ επειδή θα συζητηθούν θέματα που αφορούν ανήλικα παιδιά η δίκη δεν θα είναι ανοικτή στο κοινό.


Πάντως πηγή αναφέρει στο E! πως μολονότι έχουν προηγηθεί μήνες διαπραγματεύσεων το πρώην ζευγάρι δεν έχει οδηγηθεί σε καμιά εξωδικαστική κοινή συμφωνία και πλέον το δικαστήριο καλείται να βάλει ένα τέλος σε αυτή την πολύμηνη νομική διαμάχη.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!