GOSSIP

Πωλείται το σπίτι των Banderas - Griffith [εικόνες]

Ένα φοβερό σπίτι, που ανήκει στη Melanie Griffith και στον Antonio Banderas βγαίνει στo σφυρί για $ 16.100.000

Το διάσημο ζεύγος είχε αγοράσει την έκταση και την έπαυλη για  4,2 εκατομμύρια δολάρια το 1999 και το επόμενο έτος έδωσαν άλλο 1, 3 εκατομμύρια  δολάρια.

Το ζεύγος κατεδάφισε το πρώτο οίκημα και το συνέδεσε με ένα δεύτερο δημιουργώντας έναν υπέροχο παράδεισο με οργανικό κήπο, πισίνα, κήπους με τριαντάφυλλα, συντριβάνια και σπάνια φυτά.

Η 1.5000 τετραγωνικών έπαυλη, χτίστηκε από τον αρχιτέκτονα Gordon B. Kaufmann και είναι βασισμένο στην ιταλική αρχιτεκτονική. Το τριώροφο σπίτι διαθέτει 13 υπνοδωμάτια και 11 μπάνια. Έχει μια αίθουσα δεξιώσεων δύο επιπέδων, τραπεζαρία με  χειροποίητη σκαλισμένη οροφή, βιβλιοθήκη, τέσσερα τζάκια και ένα ασανσέρ. Χαρακτηριστικό είναι ότι το 2011, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα πραγματοποίησε έρανο στο σπίτι με στόχο την συγκεντρωθούν χρήματα για ανθρώπους και ομάδες από τη Λατινική Αμερική.

Πέρυσι, η Griffith ζήτησε διαζύγιο από τον Banderas, μετά από 18 χρόνια γάμου.

Oι φαν τους απογοητεύτηκαν πολύ από το τέλος της συζυγικής τους ζωής.

Η ιδιοκτησία Hancock Park έχει πολύ «βαρύ αντίτιμο» αλλά έχει πολλά μοναδικά χαρακτηριστικά που την καθιστούν ένα ακίνητο που ξεχωρίζει. Ποιος από τη βιομηχανία του θεάματος θα καταλήξει να είναι ο αγοραστής;




Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!