MEN'S GUIDE

H μεταμόρφωση του Martyn Ford σε... εφιάλτη του ΜΜΑ είναι εντυπωσιακή [βίντεο]

Κάποτε ήταν ένα αδύνατο νεαρό αγόρι, που όμως μεταμορφώθηκε σε έναν καλογυμνασμένο, γιγαντόσωμο άντρα που είναι έτοιμος να κάνει το ντεμπούτο του στο ΜΜΑ με το ψευδώνυμο "εφιάλτης" (The Nightmare).

Ο Martyn Ford, θεωρείται πλέον fitness guru, μετά πάνω από 1 εκατομμύριο followers στο Instagram και μοιράζεται tips για τη διατροφή και την γυμναστική που τον βοήθησαν να μεταμορφωθεί στο... θεριό που είναι σήμερα.

Όπως διαβάζουμε στο gazzeta.gr o Martyn Ford ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στο ΜΜΑ, όμως για να φτάσει σε αυτό το σημείο χρειάστηκε πολύ και σκληρή δουλειά. Ο δρόμος δεν ήταν στρωμένος με... ροδοπέταλα. Το αντίθετο μάλιστα, καθώς περιελάμβανε από τραυματισμούς και απογοητεύσεις, μέχρι σοβαρά προβλήματα που πολλές φορές έχουν τραγική κατάληξη.

Και αυτό γιατί δεν κατάφερε να κάνει το παιδικό του όνειρο πραγματικότητα, να παίξει κρίκετ. Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να πάθει νευρική ανορεξία, να κάνει δύο μήνες να φάει και μία μέρα να καταρρεύσει.

Ευτυχώς από εκείνο το σημείο και μετά, όλα άλλαξαν στην ζωή του και έφτασε στο σημείο να ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στο ΜΜΑ με το προσωνύμιο «ο εφιάλτης» που ταιριάζει απόλυτα.

Δείτε το βίντεο για τη ζωή του Ford και την μεταμορφωσή του, που δημοσίευσε πρόσφατα στο Facebook το Sportsbible

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!