GOSSIP

H Πηνελόπη Αναστασοπούλου μας έδειξε το νεογέννητο μωρό της [εικόνα]

Για δεύτερη φορά μαμά έγινε η ηθοποιός Πηνελόπη Αναστασοπούλου, που απέκτησε ένα ακόμη κοριτσάκι με το Φώτη Μπερνάντο και ανέβασε μια φωτογραφία με το μωρό της στο Instagram και έστειλε το πιο γλυκό μήνυμα.


Η Πηνελόπη θέλησε να πει ευχαριστώ για τις ευχές που δέχεται στα social media και να μοιραστεί με τους χιλιάδες followers της την ευτυχία της, ενώ μας θύμισε πως νονά της μικρής θα είναι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και το όνομά της θα είναι Ηλέκτρα ( η ηθοποιός έχει ήδη ένα κοριτσάκι τη Λυδία).


Η Πηνελόπη έγραψε μεταξύ άλλων  "Καμιά λέξη δεν είναι η σωστή για να περιγράψει πώς νοιώθω... Ευγνωμοσύνη, έρωτας, αγάπη, ευτυχία, ευλογία, ολοκλήρωση...Σας ευχαριστώ για τις ευχές και εύχομαι σε όλους σας να ζήσετε στιγμές σαν κι αυτή. Η ζωή είναι στα χέρια μας και η αγάπη είναι πάντα εκεί κοντά αρκεί να ανοίξουμε την καρδιά μας και να είμαστε έτοιμοι να τη δεχτούμε." Και σε άλλο σημείο μιλά με αγάπη και για τον Φώτη Μπερνάντο: "Σ’ αγαπώ που μου έδωσες τα παιδιά μας και την ευκαιρία να δώσω όλη την αγάπη που είχα μέσα μου..." 

Και καταλήγει γράφοντας: "Ευχαριστώ τους ανθρώπους που είναι πάντα δίπλα μου σε όλα... Ξέρετε ποιοί είστε... Ιδιαιτέρως όμως σ’ ευχαριστώ Ευρυδίκη Βαλαβάνη που είσαι πέρα από νονά για την Ηλέκτρα και πέρα από φίλη για μένα... Ευχαριστώ και όλους εσάς που με τα ωραία σας λόγια μου δίνετε δύναμη και χαρά..."

Θυμίζουμε πως προν από λίγες μέρες η Πηνελόπη είχε κάνει baby shower για τη μικρή Ηλέκτρα και μας είχε αποκαλύψει πως νονά θα είναι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!