GOSSIP

H Καλομοίρα θα πάει ξανά στη Eurovision;

To 2008, η Καλομοίρα Σαράντη, η τραγουδίστρια που έγινε γνωστή μέσα από ελληνικό τηλεοπτικό talent show, είχε εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision με το My Secret Combination και μάλιστα είχε κατακτήσει την τρίτη θέση και πληθαίνουν οι φωνές πως ίσως εκπροσωπήσει ξανά την χώρα στη Eurovision 2019.

Βέβαια θυμίζουμε πως το όνομα της Καλομοίρας είχε ακουστεί και πέρυσι με αφορμή την συμπλήρωση 10 χρόνων από την τελευταία της συμμετοχή στο μουσικό διαγωνισμό και η ίδια τότε είχε παραδεχτεί πως είχε κάνει κάποιες επαφές με την ΕΡΤ και είχε δηλώσει στο περιοδικό PeopleQ είχε δηλώσει στο περιοδικό «People»: «Κάποτε έλεγα πως ίσως και να το έκανα, αλλά αφού δεν πήγα φέτος, δεν νομίζω. Φέτος ήταν η επέτειος των δέκα χρόνων από τη συμμετοχή μου στη Eurovision και ήμασταν σε κάποιες αρχικές συζητήσεις για να εκπροσωπήσω την Ελλάδα, αλλά δεν προχώρησε».


Τώρα όμως σε νέο δημοσίευμα του iefimerida.gr, που επικαλείται πηγές από το επίσημο σωματείο φίλων της Eurovision στην Ελλάδα, OGAE Greece, υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΡΤ είχαν νέα συνάντηση με την Καλομοίρα Σαράντη, στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.

Η ΕΡΤ φέρεται να πρότεινε στην τραγουδίστρια, η οποία είχε συμμετάσχει στη Eurovision του 2008 στο Βελιγράδι να πάει στον διαγωνισμό του Τελ Αβίβ.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα OGAE Greece, η επιφυλάχθηκε να απαντήσει, αλλά το κλίμα είναι εξαιρετικά θετικό. 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!