GOSSIP

Η Βικτώρια Καρύδα έκανε μια δημόσια έκκληση

To γνωστό μοντέλο και πρώην παίκτρια του My Style Rocks Βικτώρια Καρύδα, πασχίζει να σταθεί ξανά στα πόδια της μετά τη δολοφονία του συζύγου της Γιάννη Μακρή και τώρα, μέσω του δικηγόρου της, έκανε μια δημόσια έκκληση.

Όπως έγινε γνωστό από δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η Βικτώρια, παρά τα όσα είχαν γραφτεί πως δεν θα επιστρέψει ποτέ στην Ελλάδα, λίγες μέρες μετά τη κηδεία του συζύγου της στην Αυστραλία, γύρισε στην Αθήνα και ανέθεσε σε γνωστό δικηγόρο να χειριστεί τις υποθέσεις της.


Δικηγόρος της είναι ο κ. Αγαπηνός, ο οποίος με δηλώσεις του στην εφημερίδα Espresso έκανε μια δημόσια έκκληση εκ μέρους της Καρύδα.


"Η κυρία Καρύδα μας ανέθεσε το σύνολο των υποθέσεων της για τις οποίες θα κινηθούμε ώστε να διασφαλιστούν τα κληρονομικά δικαιώματα των κοινών τους τέκνων. Ζητώ από το σύνολο του ελληνικού Τύπου την άμεση παύση της αναμετάδοσης του οπτικοακουστικού υλικού της δολοφονίας του συζύγου της, το οποίο προσβάλλει τόσο την ίδια και την οικογένειά της, όσο και τη μνήμη του νεκρού" τόνισε χαρακτηριστικά ο γνωστός δικηγόρος.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!