GOSSIP

"Tι χειλάρες έφτιαξα η ζαβή;" : Η Μαντώ Γαστεράτου πήγε σε πλαστικό [βίντεο]

Η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια Μαντώ Γαστεράτου, με αφορμή το μεγάλο ντόρο που γίνεται τον τελευταίο καιρό για τις πλαστικές επεμβάσεις και ειδικά για τα fillers στα χείλη, αποφάσισε να πάει και η ίδια σε πλαστικό χειρουργό και ανέβασε ένα βίντεο στα social media με τον τίτλο "Τι χειλάρες έφτιαξα η ζαβή"!

Η Μαντώ έχει το δικό της κανάλι στο YouTube και εκεί ανέβασε ένα βίντεο που δείχνει το γιατρό να τις κάνει ενέσεις με υαλουρονικό στα χείλη!


Η ίδια ανακοίνωσε την κυκλοφορία του βίντεο μέσω Instagram γράφοντας: "Make me Plastic cause i 'm disgusting... Εμπρός στον δρόμο που χάραξε η Ειρήνη αδέρφια απ' το GNTM.."


Στο δε βίντεο που καταγράφει την όλη διαδικασία έγραψε: "Πολλές οι συζητήσεις, πολλά τα σχόλια, πολλές οι ''πλαστικές'' γύρω μας! Και επειδή το θέμα επεμβάσεις και κατά πόσον είναι θεμιτές ή όχι σήμερα στις γυναίκες εγείρει πολλές απόψεις και πολύ διαφορετικές μεταξύ τους, αποφάσισα να επισκεφτώ τον Πλαστικό/Επανορθωτικό Χειρουργό με τον οποίο μοιράζομαι όπως φαίνεται και στο βίντεο αυτό, μια κοινή προσέγγιση επί του θέματος.  Κάθε γυναίκα είναι θεμιτό να υποστηρίζει τον εαυτό της και την ψυχολογία της με όποιο τρόπο/μέσο επιθυμεί η ίδια, διατηρώντας όμως πάντα την ισορροπία και αποφεύγοντας τις υπερβολές. Σε μια εποχή που τα πρότυπα ομορφιάς χαρακτηρίζονται από την υπερβολή συχνά, επιλέξαμε να κάνουμε ένα firechat με το γιατρό και να δούμε ποιες είναι παράδειγμα προς μίμηση και ποιες μάλλον όχι και τόσο".


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!