TV BITS

Ελλάδα Έχεις Ταλέντο: To μαγικό κόλπο που τρέλανε την Έλλη Κοκκίνου [βίντεο]

H Έλλη Κοκκίνου ήταν guest στο Ελλάδα Έχεις Ταλέντο και κάθισε στη θέση του τέταρτου κριτή του talent show καθώς συνεχίζεται η φάση των Judge Cuts.

Και σε αυτή τη φάση του διαγωνισμού ταλέντων, μόνο οι guest κριτές (χθες στο 5ο Judge Cuts guest ήταν η Έλλη Κοκκίνου και αύριο στο 6o και τελευταίο Judge Cuts, guest θα είναι ο Δημήτρης Σταρόβας) έχουν το δικαίωμα να πατήσουν το Golden Buzzer και να στείλουν κάποιο ταλέντο απευθείας στους Ημιτελικούς.


Όταν λοιπόν στη σκηνή ανέβηκε ο Κωνσταντίνος Σιουρούνης για να κάνει τα... μαγικά του, ζήτησε από τους Μαρία Μποακοδήμου, Γιώργο Καπουτζίδη και Σάκη Τανιμανίδη να τον βοηθήσουν στο σόου τους και τους ανέβασε επί σκηνής και μόνο η Έλλη έμεινε στη θέση των κριτών.


Και μπορεί αρχικά να φαίνονταν πως ο ρόλος της Έλλης στο σόου θα ήταν μικρός, αλλά στο φινάλε του κόλπου η Έλλη τρελάθηκε με τα μαγικά του Κωνσταντίνου, όταν διάβασε τι έγραφε το χαρτί που είχε ένας φάκελος τον οποίο κρατούσε η ίδια από την αρχή και η Έλλη εντυπωσιασμένη έδειξε και στο κοινό τι έγραφε το χαρτί  και πάτησε αμέσως το Golden Buzzer!

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!