TV BITS

Ελλάδα Έχεις Ταλέντο: Αυτοί οι 12 πέρασαν στον τελικό [βίντεο]

Μετά και την τελευταία βραδιά των Ημιτελικών του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο, 4 ακόμη ταλέντα προκρίθηκαν στον τελικό και έτσι συμπληρώθηκε η τελική 12άδα που θα διεκδικήσει τη νίκη.

Η σκηνή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» γέμισε αυτή την εβδομάδα με ταλαντούχους διαγωνιζόμενους που είχαν ως σκοπό τον μεγάλο τελικό της ερχόμενης Κυριακής.  Ο Γιώργος Καπουτζίδης, η Μαρία Μπακοδήμου, ο Σάκης Τανιμανίδης, αλλά και οι τηλεθεατές είδαν και έκριναν 27 ταλέντα που έφτασαν στους ημιτελικούς και έδωσαν 12 εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό του show του ΣΚΑΙ.

Την τελευταία βραδιά των ημιτελικών οι τηλεθεατές με τη θετική τους ψήφο έστειλαν στον μεγάλο τελικό τους: Βασίλη Γεωργακόπουλο, Μαρία και Γιώτα, Lock’n’Roll Crew και η κριτική επιτροπή αποφάσισε πως η Αριάδνη και η Αδριάνα θα κλείσουν την 12άδα των εισιτηρίων του τελικού.

Στον μεγάλο τελικό του Ελλάδα έχεις ταλέντο θα δούμε τους:

Βασίλη Γεωργακόπουλο, Μαρία και Γιώτα, Lock’n’Roll Crew, Αριάδνη και Αδριάνα, αλλά και τους 3 Tenors, Thompson Dancers, Στέλιος Κερασίδης, Street Dance Crew, Blink Mike, Street Gainz, Εν Χορώ, MRS OJ (Άννα Γερογιάν).

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!