TV BITS

My Style Rocks: H Ιωάννα Σιαμπάνη χθες αποχώρησε από τα πλατό [βίντεο]

Σε έντονη αντιπαράθεση ήρθε χθες μια παίκτρια του My Style Rocks με τους κριτές, με αφορμή τα αρνητικά σχόλια που η ίδια δέχεται από τηλεθεατές.

«Σκέφτομαι και τα θετικά και τα αρνητικά σχόλια, κανείς δεν είναι τέλειος και είμαι και ένα κορίτσι που δεν έχω και πάρα πολλές εμπειρίες, ούτε στην τηλεόραση ούτε και γενικά στη ζωή μου και προχωράω με τις σκέψεις μου και θα το βρω», ανέφερε συγκεκριμένα η διαγωνιζόμενη και λίγο αργότερα οι κριτές μπήκαν στη διαδικασία να το σχολιάσουν.

«Εμείς σε προειδοποιήσαμε και δεν το καταλάβαινες, σου λέγαμε γίνεσαι αγενής, ειρωνική, εριστική. Αυτό το προφίλ που βγάζεις λοιπόν προς τα έξω δεν είναι ωραίο, δεν σε τιμά. Και πάντα να θυμάσαι ότι η ευγένεια είναι πολιτισμός. Δεν θα προχωρήσω άλλο», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Δεν θεωρώ ότι ήμουν αγενής, αλλά ήταν ο τρόπος μου λάθος. Γιατί ούτε έθιξα κάποιον, ούτε χαρακτήρισα κάποιον άσχημα, ούτε έβρισα κάποιον. Ήταν ο τρόπος μου λάθος και το δέχομαι. Αγενής δεν ήμουν, αυτό δεν το δέχομαι. Γιατί αγενής γίνεται κάποιος όταν βρίζει, όταν μιλάει άσχημα», υπερασπίστηκε τον εαυτό της η Ιωάννα Σιαμπάνη.

«Όταν είσαι ειρωνική απέναντι σε έναν άνθρωπο κι αυτό είναι αγένεια», συνέχισε η κριτής.

«Προσπαθώντας να υποστηρίξω τον εαυτό μου και αυτό που έχω κάνει, ίσως αντιδρώ και με λάθος τρόπο. Αλλά σε καμία περίπτωση, ούτε ήμουν, ούτε είμαι έτσι. Κάποιες φορές είναι και πως βγαίνουν προς τα έξω κάποια πράγματα και το τι λέτε εσείς, γιατί ο κόσμος τιμά τη γνώμη σας και τη σέβεται. Ίσως όταν κι εσείς κάνετε κάτι να φαίνεται πιο υπερβολικό από ότι είναι, κάποιοι ταυτίζονται και με εσάς. Απλά σκέψεις είναι αυτές. Δεν ξέρω τι φταίει. Φταίω εγώ; Φταίει η πίεση;», ξεκαθάρισε η διαγωνιζόμενη η οποία παραδέχτηκε ότι δεν αναγνώριζε τον εαυτό της. Η κουβέντα αυτή φόρτισε την Ιωάννα Σιαμπάνη που αποχώρησε από το πλατό για λίγη ώρα και επιστρέφοντας γύρισε συγγνώμη ακούγοντας στη συνέχεια τη βαθμολογία των κριτών.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!