GOSSIP

Τώρα η Kate Middleton αντιγράφει την Meghan Markle; [εικόνες]

Ενώ αρχικά λέγονταν πως οι δυο Δούκισσες είχαν πολύ καλές σχέσεις και πως μάλιστα η Meghan πριν το πριγκιπικό γάμο της, συχνά αναζητούσε στιλιστικές συμβουλές από την πιο έμπειρη σε θέματα Πρωτοκόλλου Kate Middleton, το τελευταίο διάστημα δεν λένε να σταματήσουν οι φήμες πως μεταξύ τους έχει ξεσπάσει μια έντονη κόντρα.

Και η νέα δημόσια εμφάνιση της Kate Middleton, προκάλεσε πολλά σχόλια, αφού η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, παρέα με το σύζυγό της William, πραγματοποίησαν επίσημη επίσκεψη στη Σκοτία και το παλτό που φορούσε η Kate σε πολλούς κάτι θύμιζε και δεν είχαν άδικο.


Ένα παρόμοιο παλτό με πράσινο- μπλε καρό, είχε φορέσει και η Meghan Markle, πέρυσι, όταν και η ίδια είχε επισκεφτεί τη Σκοτία και πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν πως η Kate αντιγράφει πια το στυλ της Meghan.


Τελικά είχαν άδικο. Αφού αυτό το παλτό η Kate το έχει ξαναφορέσει πριν από 7 χρόνια και μάλιστα,έκτοτε την έχουμε δει με αυτό το παλτό αρκετές φορές, αφού η Δούκισσα του Κέιμπριτζ έχει δείξει πως συχνά "ανακυκλώνει" τα ρούχα της και τα φορά ξανά και ξανά!
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!