MEN'S GUIDE

Τα vintage γαλλικά αυτοκίνητα αποκτούν το δικό τους πάρκο

Στην ανατολική Γαλλία πρόκειται να δημιουργηθεί ένα κλασικό θεματικό πάρκο για αυτοκίνητα, το οποίο θα θυμίζει τη δεκαετία του 1950, καθώς θα υπάρχουν μόνο vintage οχήματα!

Περιπλανώμενος κανείς στο Παρίσι μπορεί να θαυμάσει μοντέλα της γαλλικής αυτοκίνησης να γυρνούν στους δρόμους, περνώντας από την Αψίδα του Θριάμβου, κάτω από τον πύργο του Άιφελ ή δίπλα από την Παναγία των Παρισίων. Αλλά αυτοί που αναζητούν μια πραγματική ιστορική αναδρομή στην αυτοκινητοβιομηχανία της χώρας, θα χρειαστεί να οδηγήσουν κάποια χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της γαλλικής πρωτεύουσας, όπου σχεδιάζεται ένα νέο κλασικό θεματικό πάρκο αυτοκινήτων.

Συγκεκριμένα στην περιοxή Κοτ ντ’ Όρ, αρκετά κοντά δηλαδή στη Ντιζόν και θα δίνει ευκαιρίες για… road trips σε σημεία-ορόσημα της αυτοκίνησης στη Γαλλία, για όσους αρέσκονται για εκδρομές με αντικείμενο την κληρονομιά, το χθες αλλά και το σήμερα των τεσσάρων τροχών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Parisien, αυτό το θεματικό πάρκο θα ανοίξει το καλοκαίρι του 2017 και θα περιλαμβάνει εκθέσεις, εστιατόρια, συνεργεία παλαιού τύπου, χώρους για πικ-νίκ, ένα drive-in θέατρο, κάμπινγκ και εκθέματα για τον εορτασμό της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Πηγή: Newsauto.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!