GOSSIP

O Ben Affleck με ένα tweet έδειξε πως δεν θα κάνει ποτέ ξανά τον Batman

Οι φαν του υπερήρωα Batman, θα πρέπει να περιμένουν μέχρι το 2021 για να δουν μια νέα κινηματογραφική ταινία με τον άνθρωπο νυχτερίδα, αλλά μάλλον υποδέχτηκαν με ανακούφιση την είδηση πως ο Ben Affleck δεν θα ενσαρκώσει τον Batman στη νέα ταινία που ακόμα είναι στα σκαριά.

Ο διάσημος ηθοποιός είχε ενσαρκώσει τον Batman σε τρεις ταινίες: Batman v. Superman: Dawn of Justice, Suicide Squad και Justice League, και πολλοί φαν των κόμικς δεν είχαν ενθουσιαστεί με την επιλογή του σε αυτό το ρόλο.


Πάντως τώρα που η εταιρεία παραγωγής Warner Bros, ανακοίνωσε πως ο σκηνοθέτης Matt Reeves θα σκηνοθετήσει τη νέα ταινία που θα βγει στις αίθουσες σε τρία χρόνια, ο Ben εμμέσως πλην σαφώς, ανακοίνωσε μέσω twitter πως δεν θα φορέσει ξανά τη μαύρη κάπα του, αφού απλά έκανε retweet την ανακοίνωση για τη κυκλοφορία της νέας ταινίας και έγραψε πως και αυτός περιμένει να δει πως θα τη σκηνοθετήσει ο Matt Reeves.


Μετά από αυτό, αμέσως άρχισε η φημολογία για το ποιος θα τον διαδεχτεί στο ρόλο του Batman και μεταξύ των ονομάτων που ακούγονται είναι και αυτό του τραγουδιστή Nick Jonas, που πρόσφατα παντρεύτηκε την ηθοποιό Priyanka Chopra.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!