GOSSIP

O Russell Crowe έγινε αγνώριστος - Πήρε κιλά και απέκτησε φαλάκρα [εικόνες]

O Αυστραλός ηθοποιός έγινε χολιγουντιανός σταρ πρώτου μεγέθους όταν το 2000 πρωταγωνίστησε στην ταινία ο Μονομάχος και έκτοτε κέρδισε τον τίτλο του καρδιοκατακτητή.

Ωστόσο τα τελευταία χρόνια ο Russell, που πλέον είναι 54 ετών, κατά καιρούς ανμτιμετώπισε κ;aοια προβλήματα με το βάρος του και τα κιλά του διαρκώς αυξομειώνονταν.


Τον περασμένο Οκτώβριο ο σταρ έδειχνε να είναι σε αρκετά καλή φόρμα όταν έκανε μια δημόσια εμφάνιση.


Όμως τώρα, όσοι τον είδαν στο κέντρο της Νέας Υόρκης τρόμαξαν να το γνωρίσουν!


Μόνο που για αυτή τη μεταμόρφωση, ευθύνεται ο νέος του ρόλος, αφού ο Russell θα ενσαρκώσει στη μικρή οθόνη, τον Roger Ailes, τον πρώην διευθυντή του τηλεοπτικού δικτύου Fox και μετέπειτα συμβούλου του Donald Trump, ο οποίος πέθανε το 2017 σε ηλικία 77 ετών, μετά από την αποκάλυψη σκανδάλων με κατηγορίες εις βάρος του για σεξουαλική παρενόχληση.


Ο Russell χρειάζεται να κάνει περίπου 5 ώρες μακιγιάζ για να μπορέσει κάθε φορά να μεταμορφωθεί στον πρώην ισχυρό άντρα των αμερικανικών media, για τις ανάγκες της μίνι τηλεοπτικής σειράς "The Loudest Voice" (από το ομώνυμο βιβλίο) που θα προβληθεί από το αμερικανικό δίκτυο Showtime.


Στο πλευρό του Russell εμφανίζονται και άλλοι διάσημοι σταρ, όπως η Sienna Miller που θα ενσαρκ΄βωσει τη γυναίκα του Roger Ailes.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!