GOSSIP

O George Clooney ανησυχεί για τη Meghan Markle και ξεσπάθωσε κατά πάντων

Ο χολιγουντιανός σταρ είναι γνωστό πως διατηρεί καλές σχέσεις με τη  βρετανική βασιλική οικογένειά και μαζί με τη σύζυγό του Amal ήταν καλεσμένοι και στον πριγκιπικό γάμο των Meghan και Harry, ενώ κάποιοι εικάζουν πως το ζεύγος Clooney πιθανά θα βαφτίσει το παιδί που περιμένει η Δούκισσα του Σάσεξ.

Τώρα ο 57χρονος ηθοποιός μίλησε σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια της προώθησης της σειράς Catch-22 και μίλησε και για τη Meghan Markle για την οποία φάνηκε να ανησυχεί πολύ και ξεσπάθωσε κατά των media που τη καταδιώκουν όπως και τη Diana.


"Την κυνηγάνε παντού, είναι πάντα στο κατόπι της και τη διασύρουν. Είναι μια γυναίκα επτά μηνών έγκυος και την κυνηγάνε όπως τη Νταϊάνα. Είναι σαν η ιστορία να επαναλαμβάνεται. Έχουμε δει πού καταλήγει αυτό" είπε κάνοντας ευθεία παραπομπή στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή της η πριγκίπισσα Νταϊάνα το 1997 στο Παρίσι ενώ την κυνηγούσαν οι παπαράτσι.

ΟClooney ρωτήθηκε και για το αν θα είναι ένας από τους νονούς του παιδιού της Meghanι για να απαντήσει αρχικά «ω, ναι θα είμαι προφανώς νονός» για να προσθέσει άμεσα χαμογελώντας ότι έκανε πλάκα με ένα εμφατικό «όχι».

«Είμαι πατέρας διδύμων. Έχω ήδη πολλά να ασχολούμαι, κυριολεκτικά» πρόσθεσε ο Αμερικανός ηθοποιός.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!