GOSSIP

H Kim Kardashian μοίρασε εγκεφαλικά με αυτό το vintage φόρεμα [εικόνες]

Για μια ακόμη φορά, η 37χρονη τηλεστάρ Kim Kardashian κατάφερε να τους αφήσει όλους άφωνους με το άκρως αποκαλυπτικό φόρεμα της.

Η Kim πήγε χθες στην 5η τελετή απονομής των ετήσιων βραβείων ομορφιάς Hollywood Beauty Awards που έγινε στο Λος Άντζελες και σήμερα όλοι μιλούν για άκρως αποκαλυπτικό φόρεμά της, που δεν άφηνε τίποτα στη φαντασία και οριακά κάλυπτε το πλούσιο μπούστο της.


Πρόκειται για ένα φόρεμα του διάσημου σχεδιαστή Thiery Mugler, το οποίο είχαμε δει για πρώτη φορά στις πασαρέλες πριν από σχεδόν δύο δεκαετίες, αφού αποτελεί δημιουργία του 1998 και όπως θα δείτε αυτό το μαύρο βραδινό φόρεμα είναι άκρως αποκαλυπτικό.


Πέρα από το φόρεμα, σχολιάστηκε πολύ και το γεγονός πως η Kim δεν συνοδεύονταν από το σύζυγό της Kanye West (φουντώνοντας ξανά τις φήμες πως υπάρχουν προβλήματα στο γάμο τους), αλλά η Kim προτίμησε να έχει πλάι της, το διάσημο κομμωτή Chris Appleton, ο οποίος επιμελήθηκε και τα μαλλιά της και ήταν προτεινόμενος για βραβείο. Πάντως η Kim φρόντισε τουλάχιστον να φορέσει πέδιλα από τη συλλογή του συζύγου της Kanye West.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!