GOSSIP

Η Demi Lovato έριξε μπουνιά στο γυμναστή της και του έβγαλε το δόντι [βίντεο]

H pop star Demi Lovato, εδώ και λίγους μήνες, προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια της, αφού μέσα στο 2018, κόντεψε να πεθάνει από υπερβολική δόση ναρκωτικών και για μήνες έκανε θεραπεία απεξάρτησης και αποκατάστασης της ψυχικής της υγείας.

Είναι δε γνωστό πως η Demi αγαπά τις πολεμικές τέχνες, όπως το ζίου ζίτσου, αλλά το τελευταίο καιρό ασχολείται συστηματικά με το μποξ και η ίδια έχει πει πως και τη βοηθά να γυμνάζεται, αλλά και να χαλαρώνει.


Όμως η διάσημη τραγουδίστρια, μάλλον... βάζει πολύ πάθος σε κάθε της προπόνηση, αφού η ίδια αποκάλυψε πως έριξε μπουνιά στον γυμναστή της Jay Glazer. Μάλιστα η μπουνιά ήταν τόσο δυνατή που του έβγαλε ένα δόντι!


H Demi ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο που τη δείχνει να είναι μαζί με τον προπονητή της, ο οποίος όντως έχει χάσει ένα δόντι και η Demi είπε στους δεκάδες εκατομμύρια followers της, πως λυπάται, αλλά μέσα σε παρένθεση έγραψε πως δεν λυπάται για αυτό που συνέβη! και αστειευόμενη ρωτά τον προπονητή της πότε θα την αφήσει να κάνει τον πρώτο της κανονικό αγώνα μποξ.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on Mar 5, 2019 at 11:22am PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!