GOSSIP

Γιατί κατηγορούν την Kim Kardashian πως αντιγράφει τη Naomi Campbell; [βίντεο]

Οι τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις της Kim Kardashian, εκτός από τολμηρές και αποκαλυπτικές, σε πολλούς θύμισαν εμφανίσεις που έχει κάνει το διάσημο μοντέλο Naomi Campbell και τελικά δεν είχαν καθόλου άδικο.

Μέσα σε διάστημα μόλις λίγων ημερών, η Kim εμφανίστηκε δύο φορές με outfits που έχει κατά καιρούς φορέσει η "μαύρη γαζέλα" της μόδας, και αυτό έχει τελικά συμβεί πολλές φορές.


Συγκεκριμένα πρόσφατα η Kim προκάλεσε χαμό στο Παρίσι, όταν εμφανίστηκε με ένα διάφανο bοdysuit, το οποίο είχε φορέσει στο παρελθόν και η Naomi.


Και λίγες μέρες αργότερα φόρεσε ένα αποκαλυπτικό φόρεμα σε πάρτι που έκανε ο Chance The Rapper, το οποίο επίσης έχει φορέσει η Naomi, και το ίδιο συνέβη και με ένα μίνι ασημί λαμέ φόρεμα.


Αυτό ήταν αρκετό για να αρχίσουν πολλοί να σχολιάζουν πως η Kim αντιγράφει τη Naomi και μπορεί κάποιοι να έσπευσαν να θυμίσουν πως η Naomi είναι μοντέλο και αυτή είναι η δουλειά της: να φορά ρούχα που κάποιοι θα τα δουν και θα τα αγοράσουν, αλλά πολλοί σχολιάζουν πως δεν μπορεί να είναι μια απλή σύμπτωση το γεγονός πως η Kim φορά ό,τι φοράει και η Naomi.


Η αλήθεια πάντως είναι, πως πολλές φορές η Kim έχει αντιγράψει τη Naomi, ενώ πολλοί σχολιάζουν πως δεν είναι τυχαίο που μιμείται το στυλ μιας μαύρης γυναίκας, αφού θυμίζουμε πως όλες οι Kardashians, κατά καιρούς έχουν κατηγορηθεί πως προσπαθούν να το... παίξουν "μαύρες" και υιοθετούν στοιχεία της "αφροαμερικάνικης" κουλτούρας και στυλ.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!