GOSSIP

Η Cardi B θα παίξει σε χολιγουντιανή ταινία και θα κάνει στριπτίζ

Μετά τη Lady Gaga, μια ακόμη σταρ του πενταγράμμου αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις της και ως ηθοποιός και μάλιστα κάνοντας κάτι που είχε κάνει και στο παρελθόν για βιοπορισμό.

Πρόσφατα μάθαμε πως ήδη έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα για τη νέα χολιγουντιανή ταινία με τον τίτλο Hustlers, η οποία θα αναφέρεται σε στρίπερ και σε αυτή θα παίζουν πολλοί πασίγνωστοι ηθοποιοί.


Και τώρα μάθαμε πως στη συγκεκριμένη ταινία θα πρωταγωνιστεί και η διάσημη τραγουδίστρια και ράπερ Cardi B.


Φυσικά δεν είναι καθόλου τυχαία η επιλογή αυτής της τής ταινίας, για να κάνει το ντεμπούτο της ως ηθοποιός η Cardi B, αφού η τραγουδίστρια των μεγάλων χιτ όπως το Like It Like That, πριν γίνει διάσημη τραγουδίστρια, δεν έκρυψε ποτέ πως έκανε για χρόνια στριπτίζ για να επιβιώσει.


Συγκεκριμένα η Cardi B είχε πει δημόσια πως έκανε στριπτίζ γιατί ειχε ανάγκη να βρει χρήματα προκειμένου να ξεφύγει από τον τότε σύντροφό της.


Μαζί με την Cardi B, στην ταινία, η οποία αναφέρεται σε ένα άρθρο των New York Times, για στρίπερ στη Νέα Υόρκη και του πελάτες τους που ήταν golden boys της Wall Street, θα δούμε και άλλες σταρ όπως οι Jennifer Lopez, Lili Reinhart, Constance Wu και Julia Stiles 



Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!