GOSSIP

O Tom Cruise απαγόρευσε στην Nicole Kidman να πάει στο γάμο του γιου τους

Η Nicole Kidman εδώ και χρόνια, έχει παντρευτεί τον μουσικό Keith Urban, έχουν αποκτήσει μαζί δυο κόρες και δείχνει να ζει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία και πολλοί έχουν ξεχάσει πως κάποτε υπήρξε σύζυγος του Tom Cruise.

Και όμως κάποτε οι Cruise και Kidman ήταν ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια στο Χόλιγουντ. Οι δυο τους έγιναν ζευγάρι το 1990, κι αργότερα υιοθέτησαν δύο παιδιά, τον 24χρονο σήμερα Connor και την 26χρονη πλέον Isabella.


Αφότου το ζευγάρι χώρισε, ο Cruise ανέλαβε την κηδεμονία των παιδιών. Και τα δύο παιδιά ασκούν τη Σαϊεντολογία, ενώ η Isabella έχει δηλώσει ότι η αίρεση τη βοήθησε να βρει ένα χαμένο κομμάτι της ζωής της. 
 

Και τώρα μαθαίνουμε πως ο γιος του πρώην ζεύγους παντρεύεται και η Nicole δεν θα είναι στο γάμο, όπως ακριβώς είχε γίνει πριν λίγα χρόνια στο γάμο και της κόρης της Isabella. Και στις δυο περιπτώσεις ο Tom Cruise δεν θέλει τη Nicole στο γάμο.

Ο 24χρονος Connor Cruise θα παντρευτεί την ιταλίδα σύντροφό του σε μια τελετή σαϊεντολογίας, αλλά ο πατέρας του φαίνεται πως δεν επιτρέπει στην μητέρα του να παραστεί. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, μια πηγή κοντά στον Tom Cruise, δήλωσε: "Ο Tom βρίσκεται πίσω από αυτό, και αυτό που θέλει είναι δυνατό σα νόμος. Ο Tom το ζήτησε κι ο Connor ακολούθησε". Η ίδια πηγή είπε ότι ο Connor "φιλάει το χώμα που πατάει ο πατέρας του" και δε θα μπορούσε ποτέ να πάει ενάντια στη θέλησή του.

Όσον αφορά το λόγο για τον οποίο συμβαίνει αυτό, η πηγή εξηγεί: "Καταρχάς, ο Tom δε θα μπορούσε να διανοηθεί να καλέσει τη Nicole στο γάμο του Connor, καθώς θεωρείται άτομο "κατασταλτικό"  από την εκκλησία. Δεύτερον, δεν τη θέλει εκεί". Αυτό δεν προκαλεί τόση εντύπωση, δεδομένου ότι ο Tom Cruise έχει πλέον αντιμετώπιση θεότητας σε μεγάλο μέρος των Σαϊεντολόγων.

Σύμφωνα με την πρώην ακόλουθο του συγκεκριμένου θρησκεύματος, Leah Remini, "οι Σαϊεντολόγοι μαθαίνουν ότι ο Tom Cruise σώζει μόνος του τον κόσμο, οπότε θεωρείται θεότητα στη Σαϊεντολογία. Είναι δεύτερος μετά τον David Miscavige, τον σωτήρα του ελεύθερου κόσμου". Η ιδια ισχυρίζεται ότι τα μέλη της εκκλησίας κάνουν ό,τι μπορούν ώστε τίποτα κακό να μη φτάσει στα αφτιά του Cruise για το θρήσκευμα. "Θα φτάσουν σε τέτοιο σημείο, ώστε αν πρόκειται να περπατήσει κάπου, βεβαιώνονται ότι δεν υπάρχουν περιοδικά αντίθετα στη Σαϊεντολογία, προκειμένου να μη δει κάτι τέτοιο".

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!