TV BITS

Survivor: Ο Σάκης ανακοίνωσε μια μεγάλη ανατροπή - Όλοι έπαθαν σοκ [βίντεο]

O Σάκης Τανιμανίδης, συχνά αναφέρει πως το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών και χθες το επιβεβαίωσε, αφού τα όσα ανακοίνωσε στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού, αλλάζουν όλα τα δεδομένα στο Survivor και όλοι οι παίκτες, Έλληνες και Τούρκοι, έμειναν άφωνοι όταν άκουσαν τη μεγάλη αλλαγή που θα δούμε στο Survivor Ελλάδα - Τουρκία.

Ο Σάκης ανακοίνωσε πως σύντομα θα έχουμε νέες μεικτές ομάδες, δηλαδή θα δημιουργηθούν δύο ομάδες με Έλληνες και Τούρκους μαζί.

«Από εδώ και πέρα το Survivor θα παίζετε με δύο καινούργιες μεικτές ομάδες. Το Survivor ανάμεσα στην ελληνική ομάδα και την τουρκική ομάδα έχει τελειώσει. Θα δημιουργηθούν δύο καινούργιες ομάδες από το μηδέν, όπου η κάθε μία θα έχει Έλληνες και Τούρκους, Τούρκους και Έλληνες. Οι δύο αυτές ομάδες θα είναι η άσπρη και η μαύρη.

Στο επόμενο συμβούλιο, που θα μάθουμε ποιος παίκτης από την ελληνική ομάδα θα αποχωρήσει, στη συνέχεια θα έχουμε ακόμα δύο ψηφοφορίες, μία για την κάθε ομάδα. Η κάθε ομάδα θα ψηφίσει με μια ανοικτή ψηφοφορία έναν παίκτη ή μια παίκτρια ως αρχηγό για να κάνει την επιλογή και τη δημιουργία της κάθε ομάδας.

Μετά τη δημιουργία των δύο ομάδων, επειδή δημιουργείται ένα θέμα με τις ψηφοφορίες των τηλεθεατών ανάμεσα σε Έλληνες και Τούρκους υποψήφιους, δεν θα χρειαστεί ποτέ να έρθουν αντιμέτωποι σε ψηφοφορία τηλεθεατών Έλληνες και Τούρκοι διότι το σύστημα με το οποίο θα λειτουργήσουν οι ψηφοφορίες θα είναι ότι μία εβδομάδα θα μπορεί να βγαίνει μόνο Έλληνας υποψήφιος και την επόμενη εβδομάδα μόνο Τούρκος…», είπε μεταξύ άλλων ο Σάκης Τανιμανίδης.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!