GOSSIP

Η Δούκισσα Νομικού ανακοίνωσε μια νέα μεγάλη αλλαγή στη ζωή της

Το 2019 αποδεικνύεται πως είναι ένας χρόνος που έφερε (και θα φέρει) μεγάλες αλλαγές στη ζωή της γνωστής παρουσιάστριας.

Το διάσημο μοντέλο, πρόσφατα αποκάλυψε πως περιμένει και δεύτερο παιδί. Μάλιστα την σχετική ανακοίνωση την έκανε λίγες μόνο μέρες μετά τα πρώτα γενέθλια του γιου της Σάββα, που έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) on Mar 29, 2019 at 2:46am PDT


Και τώρα μαθαίνουμε πως αυτή δεν είναι η μόνη μεγάλη αλλαγή στη ζωή της Δούκισσας, αφου τώρα ανακοίνωσε μέσω Instagram, πως μετά από 8 χρόνια συνεργασίας, αποφάσισε να αποχωρήσει από το τηλεοπτικό κανάλι στο οποίο εργάζονταν.


Στη σχετική ανακοίνωση η Δούκισσα φρόντισε να ευχαριστήσει όλους τους πρώην συνεργάτες της και συγκεκριμένα έγραψε: "Μετά από 8 χρόνια στην οικογένεια του Αντ1, ήρθε η στιγμή να αποχαιρετήσω και να ευχαριστήσω τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Να τους ευχαριστήσω για όσα ονειρευτήκαμε, ζήσαμε, μοιραστήκαμε, καταφέραμε μαζί. Και ήταν πολλά και διαφορετικά! Ένα από καρδιάς ευχαριστώ προσωπικά στον Θοδωρή Κυριακού για την εμπιστοσύνη, την πίστη, την έμπρακτη υποστήριξή του όλα αυτά τα χρόνια. Αυτή την περίοδο επέλεξα να απέχω από την τηλεόραση αφού έχω την ευλογία να ζω την μαγεία της εγκυμοσύνης για δεύτερη φορά στη ζωή μου. Βέβαια, πρώτα ο Θεός, σε λίγο καιρό θα επανέλθω στη δική μας μαγική μοναδική επικοινωνία. Στη σχέση που έχουμε χτίσει 12 χρόνια τώρα. Μου έχει λείψει η τηλεοπτική μας ανταλλαγή ενέργειας και επικοινωνίας. Χαίρομαι όμως που με καταλαβαίνετε, χαίρομαι που με αγαπάτε. Χαίρομαι για τα αμέτρητα υπέροχα καθημερινά μηνύματα σας. Ευχαριστώ για αυτή την τεράστια αγκαλιά αγάπης. Δούκισσα".
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) on Apr 3, 2019 at 12:02pm PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!