TV BITS

Power of Love: Εκτός εαυτού ο Παύλος - Διέκοψαν το γύρισμα στο Gala [βίντεο]

Κόκκινο χτύπησε χθες η ένταση στο Gala του Power of Love, αφού κάτι που αποκαλύφθηκε στάθηκε αφορμή για να βγει εκτός εαυτού ο Παύλος.

Συγκεκριμένα η αποκάλυψη του Παύλου Παπαδόπουλου για το μήνυμα που έλαβε από την Μαργαρίτα Νέρτζησχετικά με την Ρεγγίνα έφερε πολλά πράγματα στο φως.

Η Μαρία Μπακοδήμου κατά τη διάρκεια του Gala ζήτησε να της εξηγήσουν για ποιον λόγο σταμάτησε το φλερτ ανάμεσα στη Ρεγγίνα και τον Παύλο.

Η Ρεγγίνα που είχε καταλάβει ενδιαφέρον από την πλευρά του παίκτη εξήγησε όσα την έχουν ενοχλήσει, ενώ ο Παύλος επισήμανε πως δεν του άρεσε η συμπεριφορά της. Στη συνέχεια η κουβέντα έφτασε στο μήνυμα που έστειλε η Νέρτζη στον Παύλο σχετικά με την Ρεγγίνα και κάποια πράγματα που έχει μάθει για εκείνη και η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο.

Ο Παύλος δεν έκρυψε την απογοήτευση του αφού θεωρούσε τη Νέρτζη φίλη του και τώρα είδε πως εκείνη έλεγε πράγματα πίσω από την πλάτη του.

Η προδοσία και η αδικία τον έβγαλαν εκτός εαυτού. Ο παίκτης ωρυόταν μπροστά στην αμήχανη Μαρία Μπακοδήμου, ενώ σύμφωνα με το μήνυμα που προβλήθηκε στο επεισόδιο κατά τη διάρκεια της διακοπής του γυρίσματος ο Παύλος αποκάλυψε τους χαρακτηρισμούς που είχε χρησιμοποιήσει η Νέρτζη για τη Ρεγγίνα.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!