TV BITS

Μεγάλες αλλαγές ίσως δούμε φέτος στο "Ελλάδα Έχεις Ταλέντο"

Καθώς οδεύουμε προς το καλοκαίρι, ήδη έχουν αρχίσει οι συζητήσεις για τις αλλαγές, τις μεταγραφές και τα νέα τηλεοπτικά πρότζεκτ που θα δούμε την ερχόμενη σεζόν, αλλά και για το ποιες εκπομπές θα συνεχιστούν και ποιες όχι. Και το Ελλάδα Έχεις Ταλέντο αναμένεται να επιστρέψει στην tv αλλά με πολλές αλλαγές.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Στη Φωλιά των Κου Κου, το γνωστό talent show θα επιστρέψει στην tv στην αρχή της επόμενης σεζόν αλλά δεν θα είναι το ίδιο, αφού σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, το σόου δεν θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα, αλλά μια, ώστε να δούμε μεν λιγότερα αλλά "καλύτερα" ταλέντα..


Αλλαγές όμως αναμένονται και στην κριτική επιτροπή. «Το πρόσωπο που λέγεται ότι δεν θα είναι στην κριτική επιτροπή, είναι ο Γιώργος Καπουτζίδης, γιατί αφενός θα έχει το Voice και αφετέρου έχει γίνει πρόταση να κάνει σίριαλ στον ΣΚΑΙ και ο χρόνος του είναι περιορισμένος. Επίσης, από ότι λέγεται ούτε η Μαρία Μπακοδήμου θα είναι στο “Ελλάδα έχεις ταλέντο”, γιατί ο ΣΚΑΙ έχει άλλα σχέδια για αυτήν» ανέφερε το ρεπορτάζ.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!