MEN'S GUIDE

Ακουστικά νέας γενιάς: Τα συναρμολογείς πάνω σου

Το δανέζικο studio Kilo σχεδίασε μια σειρά από ακουστικά που επιτρέπουν στους χρήστες να τα φτιάξουν όπως εκείνοι επιθυμούν.

Τα ακουστικά TMA-2 Modular που παράγονται από την εταιρία ήχου Aiaiai, διατίθενται σε κομμάτια που μπορούν να συνδυαστούν για να δημιουργήσουν έως και 360 διαφορετικές παραλλαγές.


Μεταξύ των επιλογών είναι τα διαφορετικά μεγέθη και σχήματα για τα σφουγγαράκια που ντύνουν τα αυτιά, τα καλώδια που βγαίνουν σπιράλ ή ίσια καθώς και τα διαφορετικά σχήματα του κεφαλόδεσμου, πράγμα που κάνει αυτά τα ακουστικά μοναδικά προσφέροντας στο χρήστη μια εξαιρετική εμπειρία.

"Αυτός είναι ένας νέος τρόπος να φτιάξει κανείς τα ακουστικά," δήλωσε ο Lars Larsen, ιδρυτής του studio Kilo.

Τα κομμάτια μπορούν να αγοραστούν ξεχωριστά, αλλά είναι επίσης διαθέσιμα και σε τέσσερις προκαθορισμένες ρυθμίσεις ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες του χρήστη σε διάφορες περιπτώσεις, όπως το DJing αλλά και η ηχογράφηση φωνής.

Εξάλλου ο συνδυασμός της ιδιαίτερης από τη μια και ακριβής από την άλλη κατασκευής, με τα προσεγμένα στην αίσθηση υλικά, όπως το δέρμα και το ύφασμα δημιουργεί μια υπέροχη ισορροπία στο προϊόν.

Κοστίζουν 260 ευρώ και θα τα βρεις εδώ.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!